fredag den 25. oktober 2013

Kauni sjal nr. 2.


Så blev andet sjal færdig. Det første er foræret væk, dette var bestillingsarbejde så et tredje er påbegyndt, så jeg også selv kan få et. Denne gang har jeg strikket hele kanten på en gang. Hjørnerne blev meget pænere. Jeg syntes de var lidt "klumpede" på det første. All tre hjørner er strikket ens. Jeg er godt tilfreds med resultatet, så den teknik vil jeg bruge fremover. Nu skal weekenden nydes. I eftermiddag var jeg i Ho efter garn. Jeg havde for noget tid siden efterlyst noget grå Kauni. Farven er udgået, men Jane havde fundet fire nøgler bagerst på en hylde, og spurgte om jeg stadig var interesseret. Så gjorde det jo ikke noget at hun havde -15% på det. I morgen går turen til Fredericia. glæder mig til en tøse/ose tur. Mangler så vidt jeg ved ikke noget. Et akut behov kan jo opstå undervejs. Ses vi derovre? God weekend.

8 kommentarer:

 1. Endnu et smukt sjal.
  Hvor lang tid tager det at strikke, - jeg synes næsten lige du er begyndt, og det ser ærlig talt ud som om det tager hundrede år med alle de masker og det smukke mønster?

  SvarSlet
 2. Så en deilig skal du har strikket. Herlige farger og mønster er fantastisk. Masse arbeid og kjempeflott resultat. Hjertelig til lykke.

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud! Jeg var spændt på om det ville "trække" sig i spidserne, for det er jo forskellige vinkler!
  mhv. Anne

  SvarSlet
 4. Åhh hvor er det bare flot Ellen.

  SvarSlet
 5. Superflot sjal og det gør de jo lidt nemmere med farveskiftegarn i stedet for at splejse garnet som Christel Seyfarth.

  SvarSlet
 6. Hvor er det fantastisk smukt ;-)

  SvarSlet
 7. Spændende og flot med de mange farver.

  SvarSlet
 8. jeg kom lige ind i din blog fra sidelinien og faldt over dette flotte sjal. Hvor kan man finde opskriften? Hilsen fra Ellen

  SvarSlet