mandag den 4. april 2011

Endelig forår.

Campingsæsonen blev startet i weeekenden. Lørdag bød jo på det skønneste vejr. Jeg sad udenfor med strikketøjet. Et tørklæde som har været længe undervejs, blev færdig. Ryggen til min Amaya er færdig, og ærmegabet er nået på første forstykke, så lidt strik bliver det da til. Også i dag skinner solen fra en skyfri himmel, måske jeg skal tage mig sammen og gå i haven
efter fyraften.Tørklæde klar til att pynte en ensfarvet bluse.


I have myldrer blomsterne frem, man kan næsten se dem gro time for time. Tre rugbrød er lige taget ud af ovnen, så her dufter. God dag derude.


4 kommentarer:

 1. Jeg kan også næsten hører vores blomster gro. Ukrudt det kan man hører gro.
  Fortsat god mandag.
  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Ahhhhh den dejlige campingsæcon, vi andre må glæde os til påsken hvor vi kan komme igang. Ak ja, det gode vejr, måtte vi her i Østjylland kigge LANGT efter her i weekenden, her var temperaturen lige oppe på de 13 grader. Ok, det var da også skønt, men vi havde jo hørt om temperaturer op på 18-20 grader, det var altså bare ikke her! Jeg ønsker jer en rigtig dejlig campingsæcon :))

  SvarSlet
 3. Dit billede af alle de påskeliljer er lige til at blive glad i låget af (jeg har nemlig kun ca. 10 stk. i alt spredt rundt i haven) - så tak for det dejlige syn :0)
  Sikke et lækkert tørklæde - du er da flittig om en hals i øjeblikket - det må være den nystartede camping-sæson der gi´r dig energi og overskud - DEJLIGT!
  Knus og nyd de varme rugbrød :0)

  SvarSlet
 4. Hold da op, hvor du får noget fra hånden. Vejret giver dejlig energi i øjeblikket.

  SvarSlet