fredag den 8. april 2011

I dag er det...

Anders´fødselsdag. Den yngste/største bliver 17 år. Jeg har fridag, en af de trælse, en af vore gamle venner er død, så jeg skal til begravelse. Hun har boet alene i flere år. Den yngste søn blev dræbt i en trafikulykke for et par år siden, så nu er der kun en søn på 25, som står alene med det hele, på sådan en dag. Resten af fridagen skal bruges til at bage lidt, så Anders kan blive fejret i aften. Selv om man er 17, kan det stadig glæde med boller og kagemand. Nu vil jeg lige køre en tur med støvsugeren og gulvskrubben. Så kan der også blive tid til camping og strik, jeg er begyndt på ærmerne til Amaya. God weekend.

4 kommentarer:

 1. Til lykke med sønnen. Det er en trist historie om din ven, forhåbentlig har hendes søn nogle gode venner, så han ikke skal igennem denne sorg helt alene.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med sønnike :0)
  Det er godt nok en hård skæbne den stakkels knægt har, når han i så tidlig en alder skal stå med så meget. Jeg håber også, at der er familiemedlemmer/venner der kan hjælpe til i den svære tid.
  Kondolerer og på trods - så håber jeg din søn får en god fødselsdag!
  Knus og varme tanker

  SvarSlet
 3. Stort til lykke med din store søn, håber han havde en god dag. Trist med jeres ven, sender de varmeste tanker til den efterladte søn.

  SvarSlet