onsdag den 30. juli 2014

Ferien med total afslapning.

Ferien har været lang og afslappende. Vi startede med en 60 års fødselsdag på Stevns. Vi havde campingvognen med og overnattede i haven. Vi var ellers lige i nærheden af Charlotte og Liselotte men fik ikke hilst på dem. Derfra kørte vi videre til Kragenæs camping på Lolland. Vi fik set en del af Lolland og Falster. Derfra gik turen over Langeland, Tåsinge og Fyn til Hejlsminde. Her mødtes vi med et par venner og havde nogle hyggelige dage. Søndag drog vi hjem for at være med til Jeppes 32 års fødselsdag. Vi var hjemme en uge. Den blev brugt på at hente stof og sy hjelmfarver til butikken. Torsdag blev tilbragt i Kolding. Jeg var hos øjenlægen. Jeg har nogle slørede pletter på venstre øje. Der kunne ikke umiddelbart gøres noget, skal derover igen i september. Da jeg fik øjnene dryppet måtte jeg ikke køre bil i to timer. Jeg måtte på strøgtur. Det var nu ikke nogen fornøjelse med høj solskin og meget lysfølsomme øjne som løb i vand. Søndag drog vi til Skavenhus. Ikke langt hjemmefra, men vi havde lovet at passe Frederik og Johanne fra tirsdag til onsdag. De kom i går over middag. Vi var i swimmingpool. Vi fik hjemmelavede burgere. Efter spisetid var vi på stranden, hvor ungerne soppede. Vi sluttede dagen med en is. I formiddag pakkede vi sammen og kørte hjem. Eftermiddagen er brugt på ingen ting. Jeg har strikket og hæklet lidt.


Seks af de sædvanlige.


 "Rosa trøje med hulmønster" fra Hendes verden er strikket i råhvid garn fra Garnudsalg. Jeg er startet på Trekantsområdet fra Geilsk. Jeg har faktisk ikke engang fået læst for meget på jeres blogge, men mon ikke det er ved at blive udholdelige temperaturer og hverdag igen, så jeg får fulgt lidt med igen. Det er nu så hyggeligt. Lige om lidt mødes vi jo på Fanø og til Webstrikkefestival i Esbjerg. Inden sommerferien er omme glæder jeg mig allerede til næste ferie. God aften. Ses vi en af stederne?

3 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig sommer. Jeg kan godt røbe, at jeg også glæder mig til næste ferie allerede....

  Desværre ses vi ikke hverken det ene eller andet sted.

  SvarSlet
 2. Det som en dejlig ferie, vejret har jo også været med jer. Vi ses desværre ikke nogen af stederne i år. Men god fornøjelse med det hele

  SvarSlet
 3. Så har du været helt ovre på min føde- og hjemegn og set lidt af vores område.

  SvarSlet