onsdag den 2. juli 2014

Opdatering.

Lige en lille opdatering. Først tak for alle lykønskninger med min far. I weekenden sluttede forsæsonen. Forteltet er pakket ned og campingvognen hentet hjem. Her hjemme trængte haven til en omgang. Der er ryddet op udenfor og i skur og garage. Sikke meget skidt man får samlet sammen. Tre trailerfulde er kørt på genbrugspladsen. I ugens løb er der modtaget to pakker fra Garnudsalg. Deres uld/bomuld blev hurtigt udsolgt, heldigvis fortsatte tilbudet så mere måtte bestilles. Så er der i hvert fald beskæftigelse til sommerferien.Garnet lå jo og fristede så endnu et strikketøj er startet op. Der ligger godt nok en fem-seks andre påbegyndte ting, men mon ikke de bliver færdige en gang?


Sommerferie perioden er begyndt så de sidste tre uger op til ferien har jeg fem børn. Efter ferien starter et fast 5. barn i to måneder indtil et andet barn starter i børnehave. Vi har været i flere fyringsrunder, men for øjeblikket er der overskud af børn. Et luksusproblem. 
På fredag skal vi til sommerspil i Varde. Anders og to kammerater gik til audition nærmest bare for sjov. De har gået til dans og sang længe. Hele sidste uge øvede de på scenen. Fredag var der premiere. De spiller til og med 12 juli. Vi glæder os til at se forestillingen, det er ikke meget Andres har fortalt om den. Lørdag skal vi have en lille sommerfest med gode venner. Håber det bliver godt vejr så vi måske kan sidde ude, vi får se. I næste uge skal campingvognen vaskes og gøres klar til ferien. Vi har ikke helt besluttet hvad vi skal men vi lægger ud på Sjælland til en 60 års fødselsdag. så tager vi den derfra og ser hvor vi ender. God aften derude.

2 kommentarer:

  1. Jeg er spændt på hvad du synes om den nye uld/bomuld. Har også selv købt - det ligger utålmodigt og venter :o)

    SvarSlet
  2. Dejligt med en lille update.
    Jeg er vild med den uld-bomuld.

    SvarSlet