onsdag den 16. marts 2011

Så er det ferie.

Nu skal fridagene nydes. Jeg har haft et par dejlige dage i forbindelse med min 50 års fødselsdag. 80 til brunch i søndags. I går var der 30 gæster dagen igennem. Jeg havde bestilt pålægskagemænd, det var dejlig nemt at stå med, og kan spises hele dagen. Så havde jeg bagt et par lagkager og småkager.

Pålægskagemand.

Gavebord.

Der kom endda et par mere til. En Stelton vase fra kommunen, og en tredie termokande, så der er lidt der skal byttes. Og så har je fåer flere smukke buketter.I dag er et gavekort omsat til nye stole til campingvognen, og et krydsnøgleapperat er bestilt på nettet. Jeg skal have fundt ud af hvad jeg skal strikke, jeg har fået gavekort til Ho strik. Måske det skal være noget fra bogen "Strik en stund" som jeg også fik. Og så skal jeg til Strikkefestival på Fanø, af børn svigerbørn og børnebørn fik jeg en uges ophold i sommerhus fra 23 - 29 september. Nu skal jeg bare have fundet ud af hvem jeg skal bo sammen med, overvejer måske at invitere nogle blogvenner. Jeg n må lige se hvordan jeg griber det an. Nu har jeg ferie frem til tirsdag, så nu skal der strikkes og slappes af. God dag.

5 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan en uges ophold på Fanø, håber du finder nogle at være sammen med.

  Nyd din dag !

  SvarSlet
 2. Åhh så fint et gavebord med rigtig mange af dine ønsker opfyldt.

  Dejligt med Fanø opholdet, jeg håber vi mødes derover, vil du deltage i nogle workshops også.

  Fortsat rigtig god ferie.

  kh Jane

  SvarSlet
 3. Du har sandelig også haft travlt, her op til din fødselsdag :)) Nyd dine velfortjente fridage :))

  SvarSlet
 4. Et forsinket Tillykke med fødselsdagen fra mig. Det er et flot gavebord du har :D De kagemænd vil jeg gerne smage, de så gode ud.
  Jeg skal også til Middelfart på lørdag, så ja, måske ses vi derovre.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Et meget forsinket tillykke med dagen :-) Opdagede dig hos en anden blogger, og faldt bl.a. over camping. Det har vi gjort meget i vores unge dage. I år skal vi genoptage succeen.

  SvarSlet