søndag den 27. november 2011

Det var den weekend.

Først tak for jeres kommentarer til forrrige inlæg. Mønstret var ikke svært, det var bare garnet som ikke var godt at arbejde med. Weekenden har været booket helt ud. Fredag aften Var Maria og -kristian hjemme og spise, de blev snydt Mortensaften. De skulle til koncert, så Anna skulle overnatte. Hun er nu nem at have, forældrene lagde hende i seng, så vågnede hun 7.20 lørdag morgen, de kom med rundstykker halv otte. Halv ni lettede vi, vi skulle stige på en bus i Vejle kl. 10. Så gik turen mod København, med formiddagskaffe og frokost undevejs. Klokken 14 blev vi sat af ved Tivoli. Vi havde to timer til at nyde juleudsmykningen. Klokken 16 kørte vi til Skovshoved hotel. Her fik vi julefrokost. Efter morgenkaffen drog vi vestpå igen. Det blev besluttet ikke at holde pause før vi var ovre Storebæltsbroen, da de jo lovede storm, med risiko for at den ville blive lukket. Vi kom over, men kort før Odense brød bussen sammen. Chaufføren fik gang i den igen, og vi kunne liste til næste rasteplads. En anden bus blev rekvireret, og vi kunne komme videre.
Jeg fik hæklet tre smække på turen.

 Jeg har strikket en lille brun hue til Johanne, resterne blev vejet på køkkenvægeten, det så ud til at der kunne blive endnu en et nummer mindre, men nej, garnet slog ikke til, om igen, denne gang havde jeg lavet fejl i indtagningen, om igen, tredie gag var lykkens gang, så blev den færdig. Da jeg kom hjem opdagede jeg at jeg havde glemt at få lever og spæk til leverpostej i fryseren, så jeg fik det hakket og lavet en stor portion til fryseren 16 stk.

Så ringede Jeppe at "betalingen" for trøjen lå ovre hos dem, så det blev hentet hjem, sikke sjove/smukke ting.
Adventskransen nåede jeg også lige at få pyntet. Nu skal den tændes og jeg skal se Borgen.
God aften.

8 kommentarer:

 1. Jamen så er leverpostejen jo lavet, det var jo så en god ting ved at glemme noget.

  Rigtig jule adventskrans du har lavet.

  Sikke en tur,når bussen bryder sammen. Godt du havde hækletøj med så.

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. Det er nogle fine ting du har fået lavet midt i travlheden.

  SvarSlet
 3. Sikke da en tur med en bus der brød sammen...Søde ting du har fået som betaling!

  SvarSlet
 4. Ja, man skulle jo nødig ligge på den lade side......, du har da gang i mange ting. Men dejligt har det jo nok været med både det ene og det andet.

  SvarSlet
 5. Sikke en tur I havde til Tivoli..... nå, men I kom heldigvis hjem i god behold trods forsinkelse. Godt du havde håndarbejdet med. Skønne juleting du har fået i betaling for trøjen, det er nu rart når mnan kan glæde hinanden med forskellige ting:))

  SvarSlet
 6. Skønne hagesmække og søde små huer de har strikket/hæklet.

  Det er en fin adventskrans du har lavet og sikke en Tivoli-tur, godt I kom hjem i god behold;O)

  SvarSlet
 7. Sikke en dag I har haft, I nåede jo det meste, og fik heldigvis også nogle gode oplevelser.

  SvarSlet
 8. Flotte dekorasjoner:) Fine luer og smekker du har strikket også:)

  SvarSlet