lørdag den 17. marts 2012

Christel Seyfart.

Dagen i dag er tilbragt i dejlige strikkedamers selskab. Vi var til fordrag med Christel Seyfart i Ho. arrangementet foregik på kroen, med halvanden times foredrag. Derefter var det mulighed for at se nærmere på alle de smukke modeller, og selvfølgelig købe kit.

Christel havde selvfølgelig selv en fantastisk frakke på, den var der flere der forelskede sig i.


 Vi fik som sædvanlig en lækker frokost. Derefter var der "fri leg/strik". Vi sluttede med kaffe og lækker kage. Folk kom langvejs fra, jeg spottede et par kendte ansigter fra blogverdenen, Sonnie og Inge fra Fyn. I morgen går turen til Middelfart. Mødes vi? Fortsat god weekend.

8 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig dag i har tilbragt i godt selskab, jeg kører også til Middelfart i morgen så jeg håber vi ses

  Kh Jane

  SvarSlet
 2. En dejlig dag jeg også gerne ville have været med til.

  Jeg kommer også til Middelfart i morgen. Håber vi får hilst på hinanden.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Wow sikke en skøn frakke, det har vist været en god dag. Christel laver nogle skønne ting, det er bare en skam de er så dyre.

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig dag du har haft .-) Jakken i lige netop den farvekombination er da så fantastisk, waau.
  Vi var til messe igår, der var meget der fristede.

  SvarSlet
 5. Det lyder til at have været en hyggelig dag...Den er godt nok også lækker frakken hun har på..men vist ikke for en utålmodig strikker som jeg!

  SvarSlet
 6. ej det lyder som en super dag. Og meget meget spændene... desvære er mine strikke evner og lyster ikke til det store... Men er vildt med hende jakke.. Hun har lige været på tv ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo hun har lige været på dk 4. Det var næsten det samme hun fortalte og viste, dog var der kommet nogle nye modeller til.Tørklkædet er pakket og ligger klar.

   Slet
 7. Jeg ser ikke så tit dk4 men lige det program faldt jeg over og så.. vildt fasinerende hva hun kan få ud af noget garn..

  SvarSlet