torsdag den 23. august 2012

Hu, hej hvor det går.

 Så er det lige om lidt tre uger siden sommerferien var forbi. Tiden flyver afsted. Vejret er dejligt, så dagene tilbringes stort set udenfor. Mandag var vi to dagplejere med børn, der var på skovtur, for at samle ting til efteårsdekorationer. Tirsdag fik vi dem lavet. Uden at prale, synes jeg de blev rigtig flotte.
 
Middagsstunden i dag blev brugt til at få babytæppet gjort færdigt, og vasket. En UFO er hevet af kurven. Der er et tørklæde der mangler et lille stykke på, det bliver lige gjort færdig.


Der var ikke meget garn til overs.
 I morges havde vi besøg af en anlægsgartner. Vi har fået lavet en havetegning, nu er den rettet til. Så bliver det spændende hvad det kan løbe op i, om det er til at betale. Er der nogen som har nogle gode forslag til stakit/hegn og låger, som er så vedligeholdelsesfrit som muligt?
Heldigvis er energien kommet tilbage. Galdestenen har generet mere end jeg var klar over, det kan jeg mærke her bagefter. Sådan er det jo når man ikke ved hvor slemt det er før de kommer ind til det, og energien er forsvundet langsomt. Dejligt at være ovenpå igen. Nu er der også kun godt en måned til der er Webstrikkefestival i Fredericia. Det glæder jeg mig til. Ses vi? God aften.

4 kommentarer:

 1. Dejligt at du er ved at være oven på. Jeg skal også deltage i festivalen i Frederica, så jeg vil glæde mig til at møde dig.

  SvarSlet
 2. Det er vel nok godt, at du endelig kan lægge alt den galdeballade fra dig. Det er utroligt befriende at slippe af med galdestensanfald og hvad deraf følger.
  Fint lille tæppe du har strikket. Til haven ville jeg nok vælge et stakit, som ikke skal males, men bare have træbeskyttelse. Jeg har selv et malet stakit, hvor malingen meget hurtigt skaller af. Det kan jeg i hvert fald ikke anbefale. Held og lykke med det hele.

  SvarSlet
 3. Strikkefestival i Fredericia lyder spændende .. hvor finder man oplysning om den ?

  Hvis man laver statik eller andet af trykimprægneret træ så skal man vente mindst 1 år inden man maler ellers skaller malingen af.
  Jeg har set stakit lavet af plast der ligner træ men det er nok en smag sag.

  SvarSlet
 4. Det er godt, at kræfterne er vendt tilbage.
  Sikke fine dekorationer, I har lavet. Jeg har ikke hørt om strikkefestival, men jeg tror nu ikke, jeg kommer. Mine weekender er lidt hellige.

  SvarSlet