mandag den 20. maj 2013

Tricket.

Pinsen er fejret i campingvognen. Vi har bare slappet af. Vi var et par strikkepiger som var et smut i Ho og Vejers i lørdags. Hvor vi besøgte Ho strik og Flittiglise.Vi fik ikke det helt store med hjem. Men skønne butikker begge to.

 
Jeg har lige fået nye forsyninger til tørklæder og endnu en Hjertetrøje. Denne gang til Anna, hun er vokset ud af den gamle. Den nye er på pindene.
Et par stykker har mailet til mig om "Tricket" til at strikke hjørnerne sammen på det kongelige svøb. Det deler jeg hermed med jer.Det gøres på følgende måde:

Når jeg har strikket første side på inderborten – og skal til anden side, laver jeg ikke et omslag i starten af pindene, men en lykke igennem omslaget fra 1. sides kant. Lige sådan på tredje side. På fjerde side gør jeg det selvfølgelig i begge sider. Dette gøres i stedet for at sy de fire slidser sammen til sidst. Håber det er til at forstå.
God aften derude.

4 kommentarer:

 1. Ja det trick, det er guld vaerd, endda saa meget at jeg kunne faa blod paa tanden til at strikke et til hihi.
  Sikke en masse laekkert garn du har faaet med hjem. Glade dejlige farver.

  SvarSlet
 2. Jeg har aldrig strikket det kongelige svøb, så jeg er ikke med på hvad du taler om, men jeg vil helt sikkert gemme dit tip, for jeg skal strikke det en dag. Tusind tak.
  Lækre garner du har købt. Dejlige farver.

  SvarSlet
 3. Lyder som en dejlig pinse :-) det er da en pæn mængde garn du der har på bordet hihi

  SvarSlet
 4. Godt med masser af garn; man sku' jo nødig løbe tør... He he...
  Jeg er nok lidt dum til at opfatte, for jeg fatter ikke hvad du skriver... ;) Men jeg synes nu heller ikke det er så slemt at sy slidserne i Kongeriget sammen; det er i den lette ende af betegnelsen montering... ;)

  SvarSlet