mandag den 28. oktober 2013

Først yde så nyde.


Jeg gjorde det i omvendt rækkefølge. Jeg havde vundet to billetter til Kreative dage hos Bettekun. Lørdag morgen drog en strikkeveninde og jeg afsted. Vi havde en hyggelig dag med mange indtryk og masser af inspiration. Fik hilst på nogle kendte ansigter. Det blev kun til to mindre indkøb, som var planlagt hjemmefra. Et sæt firkantede strømpepinde og fire nøgler garn til et bestillingsarbejde. En Mini morfar.


Da vi kom hjem plukkede vi æbler hos veninden og hendes mand. Så nu er der til lang tids forbrug både spiseæbler og madæbler. Da lørdagen var gået med hygge, stod søndagen på rengøring.


Endnu en stak hagesmække er klar til gave/salgskassen.
I dag er manden sendt på kursus i København. Aftnerne i denne uge står på strikketøj. Der skal bruges af lageret. En optælling viser at der er indkøbt 2600 g. mere som der er brugt. Så er det som var på lager før 1. januar, og det der var i goodiebaggen til strikkefestivalen, og det som ligge som UFOer er ikke talt med. Til jul ønsker jeg mig mere strikketid. Tak for jeres søde kommentarer til mit sjal. Endnu et er på pindene. God dag.

2 kommentarer:

  1. Jeg krydser finger for at du få dit ønske opfyldt til jul. Dejligt lige at tale med dig i Fredericia

    SvarSlet
  2. jeg var også en tur i Fredericia. Godt gået at du holdt dig til indkøbslisten :-)
    Kh Christina

    SvarSlet