tirsdag den 12. november 2013

Så er Victor færdig.


Synes selv den er blevet rigtig god. Men opskriften vil jeg ikke prale af. Trøjen er enorm bred. Jeg har strikket med masker efter en str. 4 år og længde str. 6 år. Det er ok. Der var også beregnet alt for lidt garn. Heldigvis kunne jeg få mere i samme indfarvning. De små får på bærestykket, synes jeg, er rigtig søde.

 
Sjalet er i dag på vej til rette ejermand(kvinde). Håber hun bliver glad for det. Nu skal der hækles lidt igen. Jeg har bestilling på et par tørklæder. Heldigvis ligger der en del lapper på lager, men der skal suppleres lidt. Næste gang er det vist pigernes (Anna og Johanne) tur til at få trøjer. Jeg har opskrift og garn til Valmuetrøjer til dem. Manden er sendt i byen så det er vist bare i gang. God aften.

10 kommentarer:

 1. Jamen så fin den blev. ;) Tak for tip om brede og mængder af garn, tror da jeg må afprøve den på et tidspunkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har måttet købe to ekstra nøgler en sand og en brun. Den brune slog lige til, der er ikke andet end nogle få centimeter til rest. Så det vil sige jeg har brugt 150 g. i stedet for 100 g. til trods for den ikke er så bred som den skulle være.

   Slet
 2. Hvor er den blevet laekker. Godt du fandt ud af det med bredde og laengde. Saa irriterende naar ikke det passer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg skal strikke den igen vil jeg bruge en anden grundopskrift.

   Slet
  2. Når man strikker til børn, synes jeg tit vi selv skal ændre på bredde og længde. Din bluse er rigtig fin og jeg synes mønsteret er så flot.

   Kh. Lis

   Slet
 3. Den er rigtig fin - og fårene er bare for skønne :o)

  SvarSlet
 4. Nøjj hvor er den altså fin. Mærkeligt at nogle modeller er meget brede i det, men her er det da helt galt også når man tager i betragtning at du har strikket længden efter str. 6 år og trøjen ellers er str. 4 år.

  SvarSlet
 5. Den er rigtig flot ... men rigtig, mange børnetrøjer er vild bredde,

  SvarSlet
 6. Hej
  jeg er næsten færdig med en, oplever samme problemer som du beskriver. jeg har købt kittet på Fanø strikke festival, men jeg kan ikke se at der står nogen designer på opskriften, ved du hvem der har designet den?

  SvarSlet