tirsdag den 18. februar 2014

Lige en lille opdatering.

Jeg har nået en masse siden sidste indlæg. Vi havde besluttet at stuen skulle males. Jeg var træt af det laksefarvede tapet.

 Så det skulle være hvidt. Forrige lørdag blev alle møblerne hevet ind midt på gulvet. Søndag skulle jeg til strik in i Juelsminde, en dejlig dag med nye og kendte strikkere 18 stk. ialt, så Jens havde hele dagen til at male. Men ak da jeg nåede Kolding ringede han og sagde at det duede bare slet ikke tapetet bulede helt vildt, så der skulle nyt op, det var ikke lige hvad jeg havde regnet med. Vi sms´ede sammen senere, heldigvis faldt tapetet på plads igen og han kunne male videre, så jeg slap med skrækken. Nu er det lyst og dejligt.


 Jeg strikker fra lageret fire par strømper er det blevet til. Det giver jo lidt til opsparingen til nyt garn.

Så kom posten lige med lidt garn, jeg så en trøje på nettet, den passer da lige til dagplejebarnet som fylder 2 år 6. marts. Garn leveret fra Impaz inden for et døgn, det er da service.


Jeg fik min gevinst fra Sokkekalen af Anja sidste søndag. Lækkert strømpegarn fra Strikkegarnet, det bliver til et par til mig selv for en gang skyld.


Nå strømperne må vist vige for trøjen, hvis den skal være klar til fødselsdagen. God dag derude.

7 kommentarer:

 1. Travl som altid :0). Dejlig stue I har fået, og heldigt I kunne nøjes med forskrækkelsen, så tapetpengene kan gå til garn i stedet for ;0)

  SvarSlet
 2. Forandring fryder, og det er blevet en hel anden stue.

  SvarSlet
 3. Hvor er det blevet godt ! ... har prøvet det samme med bulerne men det trækker sig heldigvis, for det meste, sammen igen

  SvarSlet
 4. Det er da dejligt så lyst det er blevet. Fine ting du har i gang.

  SvarSlet
 5. Sikke en forskel det gør, nu er det lyst og lækkert.
  Dejlige projekter du får strikket og dejligt garn.
  Også god dag til dig.

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig flot ud. Tapet har det med at bule ud når det bliver vådt, men det trækker sig heldigvis sammen igen :o)

  SvarSlet
 7. Herligt med hvidt. Det goer bare saa stor en forskel. Godt du kunne noejes med skraekken.

  SvarSlet