mandag den 3. marts 2014

Et par trøjer.Så blev trøjerne færdige, en til en 2 års fødselsdag og en til Anton. Anna siger godt nok at Anton ikke kan lide rødt. I weekenden har vi passet børnebørn. Der blev holdt folterabend for Maria og Kristian. Tredive mk mødte op 8.15 med kaffe og boller. Derefter kørte drengene på køre teknisk anlæg hvor Kristian skulle køre bus på glatbane. så videre til flugtskydning og madpakker. Efter Maria var blevet sminket var det deres tur til buskørsel. Senere var de ude og indspille en cd. Pigerne fik sandwich til frokost. Drengene tog i gymnastiksalen og spillede fodbold og hockey og fik kaffe. Senere kom pigerne til og Maria gav en halv times undervisning i bokse airobic. Så var der afgang til aftenfest i lånte lokaler med fantastisk mad. (Siger dem som deltog). Dagens menu var madpakker til drengene og sandwich til pigerne samt stegebuffet med masse af tilbehør, leveret af Henne kro, til en meget billig pris, kan varmt anbefales. Alle var trætte og brugte i går, det havde på alle måder været en akriv dag. Tilbage til trøjerne. de er strikket i Arwetta efter opskrift herfra . Nu skal der bages fastelavnsboller til i eftermiddag. God dag.

6 kommentarer:

 1. rigtig, rigtig söde tröjer.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte ,rigtig friske farver.

  SvarSlet
 3. sikke nogen flotte trøjer i nogen rigtig friske farver. Trøjen skal da nok fald i Antons smag også.
  Det lyder til at have været en dejlg polterabend

  SvarSlet
 4. Hvor er trøjerne altså flotte - drenge kan bestemt godt li' rødt. Begge mine er til alle røde farver, og bettemanden er altså ude i at han vil ha' pink skjorte på til sin konfirmation til næste år... Det er jeg nu ikke ubetinget enig i ;)
  Det har da vist været en dejlig polterabend; jeg synes det er dejligt med noget sjov i gaden uden det går for vidt.
  Jeg har ikke været særlig flink til at kigge forbi diverse blogs den sidste tid, men nu forsøger jeg mig igen. Blæksprutten bliver aflivet, men http://hedeheksen.blogspot.dk/ kører videre, så jeg håber, du hænger på der ;)

  SvarSlet
 5. Det har da vist været en rigtig god polterabend, lyder det til.
  Trøjerne er superflotte med det grafiske udtryk i dejlige klare farver.

  SvarSlet
 6. Hvor er de da søde de trøjer.
  I oplever da noget i familien, må man sige.

  SvarSlet