torsdag den 10. april 2014

Så kan påskeferien godt begynde.


Så kom min første bestilling fra Garnudsalg. Helt sikkert ikke den sidste. Der skal strikkes et tørklæde på bestilling, så må vi se hvad resten bliver til.


Striber nummer to er også kommet på pindene. Den første er så fantastisk lækker at have på, den er bestemt et hit. Tak for de søde kommentarer til den første. Og tak for alle lykønskninger til Anders. I morgen når fyaftensfløjten lyder, er jeg smuttet på camping. En dejlig lang påskeferie, uden de store planer venter. En damefrokost, til en halvtredsårs fødselsdag, er eneste planlagte arrangement. Tænker at jeg skal ud og se på kjole til sønnens bryllup. Det er vist ved at være på tide, det er 10. maj. Ellers er det jo bare at gribe strikketøjet og slappe af. God dag.

9 kommentarer:

 1. Lækre garner og farverne på tørklædet ser også vildt flotte ud. Det er da dejligt at du allerede kan holde påskeferie nu og så ellers bare slappe af med strikketøjet på campingpladsen. Rigtig god ferie!

  SvarSlet
 2. Smukke farver du har valgt ved Garnudsalg.
  God påskeferie og strikketid.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Så vil jeg ønske dig en dejlig påske, - god kjolejagt.

  P.S. Det er et farligt sted at handle garn....., - stærkt vanedannende.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Rigtig god påskeferie til dig Ellen.

  SvarSlet
 7. Rigtig god strikke hygge påske ferie.

  SvarSlet
 8. Det er bare så skønt med den påskeferie ! jeg er også bare i den grad klar ! (er rykket i sommerhus). Garnudsalg har mange lækre ting og sager - og gode tilbud lige pt.

  SvarSlet
 9. Laekre farver. Din stribe 2 ser god ud allerede.
  God kjolejagt og rigtig god ferie.

  SvarSlet