søndag den 22. juni 2014

Jeg er imponeret.

I dag blev min far 86 år. Han er rask og rørrig. Han passer hus og have. Spiller billard, hjælper i en Kirkens korshærs genbrugsbutik. Hans Hobby er at reparere gamle ure, det begyndte med at han reparerede dem de fik ind i genbrugsbutikken, så rygtedes det. Jeg havde en med til ham i dag, i forvejen var han igang med tre.
Billedet er godt nok fra hans 85 års fødselsdag sidste år.

I dag serverede han brunch med hjemmelavet tunmusse, tærte med salat, brød og pålæg og ost. Hjemmelavet franskbrød, boller kringle og hybenmarmelade. Klokken 11 var audiensen forbi. Han skulle være til frokost kl. 12. til en 90 års fødselsdag hos en gammel nabo. I går havde han besøg af de to af hans brødre. Gid jeg er lige så frisk, hvis jeg bliver så gammel. God aften.

7 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med ham. Hold da op der er gang i ham hva???? Aeldes paa den maade maa vaere en fryd. Min far og kan ikke en fjerdedel af hvad din far lanver. Hurra for ham.

  SvarSlet
 2. Hvor er det livsbekræftende at læse. Stort tillykke med ham.

  SvarSlet
 3. Dejlig læsning, så frisk vil jeg også gerne være hvis jeg når den alder. Tillykke med farmand :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke til ham. Dejligt han er så frisk , det er noget alle drømmer om.

  SvarSlet
 5. Tillykke med ham..det er da helt vildt at være så frisk i hans alder...

  SvarSlet
 6. Det har du da også al mulig grund til at være - hvor er det dejligt, at din far stadig er så frisk, men han sidder jo altså heller ikke bare i sofaen :-)

  SvarSlet