mandag den 8. september 2014

Efterlysning.

Jeg er gået i gang med Samlebånd nr. tre, men ak jeg mangler lidt gråt garn. Jeg har fået nye forsyninger men den nye indfarvning er for lys. Er der mon nogen som ligger inde med en rest grå Cottonwool fra Garnudsalg? Jeg mangler ca. 20 g.


Jeg strikker lidt på Serafia og håber at jeg finder en rest til den anden. Nedtællingen til Fanø er så småt i gang. Jeg glæder mig. Også til Webstrikke festivalen i Esbjerg. Det slutter ikke der, d. 30 september kommer Lotte Kjær på Museet i Nymindegab. 4. oktober skal strikkeklubben på workshop med Lene Holme Samsøe på Holstebro bibliotek. Mon ikke jeg får min strikkelyst styret den næste tid? 
I dag har jeg nået andet delmål 30 dages gang/løb 'a 5 km. 150 km. Jeg er godt tilfreds. God aften derude.

5 kommentarer:

 1. Jeg skal checke om jeg har noget grå nede i sommerhuset - men det bliver først i weekenden. Der er en mulighed - uden at jeg tør love det bestemt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona. Jeg har fået hjælp af Eva.

   Slet
  2. Ok :o) - godt det lykkedes.l

   Slet
 2. Jeg har et helt nøgle i nøjagtig samme farve.... Jeg vil nødig helt af med det, (det er jo guld!) , men vi kan godt bytte med den nye indfarvning. Det koster jo så i porto, hvis begge nøgler skal sendes.Skriv til mig, hvis du ikke finder din rest et sted.

  SvarSlet