søndag den 14. juni 2015

Så er det slut

med at hækle grydelapper, de sidste ti par er færdige. Nu skal strikketøjet findes frem igen. Der ligger en "Striber" som kun lige er påbegyndt, der ligger også et sjal plus det løse. Og så er der jo garn lageret.


 For noget tid siden fik jeg ryddet op på "mit værelse". Rent faktisk var der gulvtæppe på. Jeg ved ikke hvorfor det har det med at blive til pulterkammer?


Strikkebøgerne blev samlet på reolen, så de er til at komme til.


I torsdags var jeg sammen med mine kollegaer på tur med en naturvejleder til vadehavet ved Langli


Vi fik vadehavsrejer, de er kogte, derefter vendt i grahamsmel og stegt. De spises med "hud og hår", altså ingen pillen. Bagefter fik vi bålmad, grønsager og krondyrkød ovenpå er der strandvejbred som vi havde samlet. En rigtig hyggelig aften som absolut tåler gentagelse.Man kan lige ane Esbjerg i baggrunden på billedet.
I går var vi til efterkonfirmation, så vi er lidt matte i sokkerne, det er vist tidligt god nat. Jeg kan vist lige nå at strikke en pind. God aften.

3 kommentarer:

 1. Du godeste, hvor har du da været flittig med grydelapperne.
  Der er så mange dejlige aktiviteter om sommeren. Det ser skønt ud med bålmad og lækre rejer.

  SvarSlet
 2. Sikke en masse grydelapper, og saa alle de dejlige farver. Hvor er du aktiv.
  Rejer miam og saa mad over daadan et baal, lyder bade kulinarisk spaendende og superhyggeligt.

  SvarSlet
 3. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  SvarSlet