fredag den 31. juli 2015

Ferien synger på sidste vers.

Så er ferien snart forbi. Vejret har ikke været for godt. Det første par uger var vi på et par små campingture. Første uge på Ribehøj camping. Anden uge var vi på Gl. Ålbo camping. Vi var på små udflugter, en dag gik turen til Odense og besøge Jakob. Sidste weekend passede vi børnebørn, forældrene var til Open air i Varde. Jens spurgte i et letsindigt øjeblik og der var nogen af børnene som ville hjem og spise søndag aften. Alle takkede ja plus en af Kristians venner som er en "ekstra søn". Vi var kun 17 til flæskesteg og frikadeller. Citronfromage til dessert. Alle mine strikkeplaner gik i "kludder" klude. Jeg blev bidt af at strikke karklude. Nogle til gaver, et par til mig selv


og et lille bidrag er klar til Scleroseforeningen.

I denne uge har Jakob været hjemme på ferie, så i dag går turen til Odense med ham. Hverdagen starter på mandag. Nu må bluserne findes frem af strikkekurven så de kan blive færdige. Jeg var i Kølkær stof og hobby i mandags, skulle bare hente stof til hjelmfarver. Men der var tilbud på bomuldsgarn til 10 kr. så der smuttede en pose med hjem til karklude. Men først bluserne. Jeppe råber også på strømper. Weekenden skal bruges på klargøring til arbejde på mandag og selskab med gode venner. Håber det gode vejr kommer i næste uge. God weekend.

6 kommentarer:

 1. Jeg sidder også her med en aldeles brugt ferie. Det kan godt tage lidt tid at vænne sig til.....

  Hvor har du da fået lavet mange klude. Hvor mange masker bruger du, og hvilken pindestørrelse?

  De er så fine!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det går helt fint med det der ferie, men vi må jo igang igen. Jeg har 75 m. på p. 3. Første pind 1 v 1vr. Anden pind ret. Gentag de to pinde. Luk af på pind 1, så bliver kanten pænest. God fornøjelse.

   Slet
 2. Hvor har du været effektiv :)

  hvri.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Lidt bliver det jo til når der strikkes hver ledig stund og når jeg er passager i bilen.

   Slet
 3. Uhm... Citronfromage :-) Min ferie er delt i flere portioner. Den første uge er holdt på Bornholm. Det var skønt sommervejr, og det er det har det været her igen siden i lørdags.

  SvarSlet
  Svar
  1. Citronfromage får man ikke så tit mere, men det faldt i god jord. Læste godt dit indlæg om turister på Bornholm.

   Slet