onsdag den 23. september 2015

Hjemme igen.


Efter en uge på Fanø er jeg hjemme igen. Vi har været fire strikkeveninder afsted. Vi har virkelig hygget og strikket igennem. Vi var på festivalen alle tre dage. Vi gik lidt rundt, kiggede, købte lidt og strikkede.

Vi havde lejet sommerhus i Rindby. En dejlig base, med god plads til os alle. Når vi var i huset blev det strikket koncentreret, som i kan se.Vi var også en tur i Sønder Ho. Der var som de andre år boder på skolen, i forsamlingshuset og hos Uldsnedkeren. Kunstladen er også altid et besøg værd. De havde lejet sig ind med udsalg i Rindby forsamlingshus. Også her var der mange gode tilbud.
Trods de mange fristelser synes jeg dog mine indløb er begrænsede.

Susie Haumanns bog "Baby it´s cold outside" Dertil fik jeg endnu en af de sjove poser. Jeg købte et kit hos Lillestrik. Det er en bluse uden ærmer, den er ikke på hjemmesiden. To nøgler Sekku fra Lisbetz, blev købt i Sønder Ho. Der er en som har spurgt om jeg vil strikke en striber til hende.


En enkelt karklud blev hæklet færdig. Trekantsområde i orange blev også færdig, den skal lige vaskes inden der kommer billede. Alt i alt en fantastisk dejlig uge i godt selskab. Det skal da også lige nævnes at Tine havde opfordret til Blogtræf ved Rindby forsamlingshus lørdag eftermiddag. Der var ikke den store tilslutning. Vi var hende og mig. Vi fik en hyggelig sludder. Jeg havde ellers håbet at møde nogen af jer IRL. Jeg mødte dog Berit og Mona Elisabeth, hyggeligt at hilse på jer. Nu er vaskemaskinen færdig, så tøjet må hænges op. I morgen kalder arbejdet igen. God aften.

12 kommentarer:

 1. Ser ud til I havde hyggelige dage :-) Jeg så hos Mona, at du havde hilst på hende - om jeg begriber, hvordan jeg så kunne undgå at se dig - men der har jo nok været øjeblikke, hvor vi ikke var det samme sted ;-) Ser ud til at være et skønt sommerhus I havde lejet - det er faktisk rart med god plads, når man skal være så længe sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så dig lige smutte igennem, da vi sad i teltet og strikkede. Jeg hilste på Mona udenfor. Hun sad på en bænk i frisk luft. Vi må hilse på hinanden en anden gang.

   Slet
 2. Det ser rigtig hyggeligt ud, en skam jeg ikke var med så vi også kunne have hilst på hinanden.
  Hvor har du været flittig med strikketøjet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde en hyggelig uge. Dejligt at have god tid til at få noget færdig. Vi må ses en anden gang.

   Slet
 3. Hej Ellen - ja det var rigtig hyggeligt at hilse på dig også. Jeg tror faktisk Lene og Lilli lige var ovre på kontoret da vi mødtes. Sikke nogle gode ting du fik købt - og strikket :) vi boede faktisk også i Rindby - og havde både vilde kaniner og dådyr i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så dan er det tit, man har boet næsten dør om dør. Vi havde også et rådyr med lam som kom igennem et par gange. en aften gik 6 dådyr gennem haven. Kaniner var der hele tiden nogen af. Skal have blusen fra Lille Strik gjort færdig i dag.

   Slet
 4. Det lyder spændende med FANØ, vi er 3 piger som håber at komme af sted næste år

  SvarSlet
 5. Vi fik så ikke hilst på hinanden. Ærgerligt. Vi rodede lidt rundt omkring lørdag kl 16 og ville også gerne nå Sønderho.
  Men dejligt og inspirerende det var det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må blive en anden gang Gitte. Man vil jo gerne se det hele selv om der kun er kort tid til rådighed. Ja mange spændende ting at se på.

   Slet
 6. Sikke en skøn uge du har haft på Fanø og vejret har været med jer. Og så skal du på den igen i næste weekend. er lige ærgeligt over at jobbet kalder, både fredag og lørdag men næste år, så skal jeg med til webstrikkernes festival

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en dejlig uge. Glæder mig til næste weekend. Måske vi ses i Fredericia? Ellers til næste år.

   Slet