søndag den 15. november 2015

Gårsdagens tilløbsstykke.

For det blev åbningen. Godt 300 mennesker kom, en fantastisk tilslutning. Frikadellerne blev spist + et par hundrede grillpølser og adskillige spande kartoffelsalat. Blandt gaverne var der også to kager.
Derudover var der enorme mængder af gaver vin, øl, chokolade, spiritus en mase billeder fra speedwaykørerne. Den mest alternative gave kom, en flok jægere, som kom fra jagt, med. En fasankok.


Så i dag har vi ryddet op, fået gaverne fordelt. Fasanen er plukket, renset og lagt i fryseren. Om lidt kalder sengen. I morgen skal jeg til strikkecafe i Nordenskov. Er spændt på at se butikken i virkeligheden. Der var et portræt i Tv syd i ugens løb. God nat. Sov godt.

2 kommentarer:

  1. Så er der skudt godt fra start. Ikke dårligt. Og fasankokken var da en gave man ikke lige får hver dag .. Hvad stiller du op med den ?

    SvarSlet
    Svar
    1. De holdt faktisk rejsegilde 19 december sidste år. Om natten var det stormvejr og det hele lå jævnet med jorden næste dag. De var dog klar til ibrugtagning 1. april, men hen over sæsonen har det ikke været tid til indvielsen. Fasanen bliver nok grydestegt ,sammen med et par mere fra fryseren, en dag.

      Slet