søndag den 14. marts 2010

Før fødselsdags brunch.

I formiddag har familien været samlet til brunch. Anledningen er min fødselsdag i morgen. Jeg serverede bla. friskbagte boller og kommenskringler, de gør lykke hver gang. Desværre måtte vi undvære den yngste, han er med kæresten hjemme på Sjælland. Og min yngste bror, men han kommer et smut i morgen. Senere går turen til Odense, for at få Jakob bragt hjem igen, har hørt der er kommet sne derovre, håber ikke det er meget. Her er det solskin og blæst, rigtig forårsvejr. Håber det kan lade sig gøre at få campingvognen stillet op inden påske, så vi kan få nogle afslappende weekender i foråret. Vi skal herud som vi plejer, godt nok ikke langt hjemmefra, men nok til at der kan slappes af. Fortsat god søndag til dig som måske læser med.

2 kommentarer:

 1. Hej Ellen!
  Så har du fået din første faste læser ;0) Velkommen til blog-land, som du nok skal få mange fornøjelige timer med.
  Og må jeg så lige sige: Hjertelig TILLYKKE med fødselsdagen i dag, hip hip hurra! Håber du får en dejlig dag - her på sydfyn skinner solen :0)
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 2. Velkommen Lotte. Tak for fødselsdagshilsen. Det er nogle fantastisk flotte trøjer du strikker. man bliver da i rigtig forårshumør af den lyse med blomsterne. Håber du finde et job, selv om du ikke lader til at komme til at kede dig.God dag.

  SvarSlet