onsdag den 31. marts 2010

Mors taxa.

I aftes skulle Anders hentes på efterskolen. Jeg har her til morgen kørt Jens til Ølgod, hvorfra han tager videre til Herning til salgsmøde og forårsfest i firmaet. Han kommer først hjem igen i morgen.Nu går turen så til Odense, Jakob skal hjem, med vasketøj og alle pakkenilliker.På hjemvejen skal der købes gave til "prinsessen" det er svært, at finde noget, de har alt i rigelige mængder. Må vist lige forbi sygehuset i dag og se hende igen, i morgen kommer de hjem. God dag til dig som læser med.

3 kommentarer:

 1. Ja, det er bare om at følge godt med i starten. Der sker jo noget hver eneste dag med sådan en lille nyfødt.

  SvarSlet
 2. Til lykke med den lille prinsesse, hvor er hun sød.
  Det er første gang jeg er omkring din blog. Syntes du har gang i mange spændende ting, bla. dit tørklæde med de mange lapper. Det må jeg igang med engang.... Kan se, at du har fået fyldt garnlageret godt op, her til campingsæsonnen starter. Vi camperer også en del, men er ikke fastliggere. Kører rundt i ferier og weekender. Uha, det er en ubeskrivelig fornemmelse når campingsæsonnen starter, man skal være campist, for at forstå det. Ergo syntes jeg, du har en spændende blog, som jeg har lyst til at følge fremover.
  Du er også velkommen til at besøge min blog:)

  SvarSlet
 3. Velkommen til Fru Larsen. Ja camping er herligt, der kan man slappe af med god samvittighed, man kan jo ikke andet, der er ingen have eller vasketøj. synes også din blog ser spændende ud.

  SvarSlet