søndag den 1. august 2010

Stadig ferie.

Jeg holder stadig ferie. Ikke at jeg driver den ret meget af. Vi har været 10 dage på Fyn. Vi lagde ud lørdag i Odense, hvor vi tilbragte en del tid sammen med Jakob, inden han drog til Samsø festival. Mandag stødte Anders og hans kæreste Anne til. Tirsdag drog vi til Nyborg, hvor vi var på Grønnehave strand camping, med udsigt over Storebælt og broen. Fredag flyttede vi til Middelfart til Ronæs stand camping og så med udsigt til vand. Vi sendte Anders med toget hjem, da havde han fået nok af "de gamle". Vi var en tur i Assens og Fåborg og kigge lidt. Mandag havde vi besøg af Jeppe, Ulla og Frederik hele dagen. Vi har rigtig slappet af, jeg har strikket strømper, når vi bare har siddet og nydt det gode vejr.Tirsdag vendte vi snuden hjemad, til vasketøj og hvad der ellers venter når man har været væk nogle dage. Har haft en travl uge. Har været med Anders ude at se på praktikplads. Det lykkedes ham at få en, i morgen starter han på landbrugsskole.

Ellers er der plukker solbær og ribs og kogt marmelade og saft. Vi var til speedway i Vojens torsdag, det var godt nok spændende. Jens er lige taget afsted igen, finalen bev udsat på grund af regn i går, så den skal køres kl. 15 i dag. Jeg var til en hyggelig 60 års fødselsdag hos en kollega i går. I morgen skal vi have styr på Anders´ ting og have ham sendt afsted i morgen aften. Hvis vejret bliver til det tager vi måske på camping nogle dage i næste uge. Jakob kommer hjem sidst på ugen, så skal vi have ham ikviperet så han har ordentlig tøj til bryllup. Der skal steges en portion frikadeller til Annas barnedåb næste søndag. Den glæder vi os til. Har gang i en lille stak savle smække til hende. Har også fået læst op på div. blogge. Hvor er der blevet fremstillet mange flotte ting i sommervarmen. Fortsat god sommer, trods byger ind imellem.
Næste søndags midtpunkt.


1 kommentar:

  1. Hold da op, hvor har I nået meget, - og det lyder ganske hyggeligt det hele. I må glæde jer til næste søndag, gætter jeg på. Hun er da en lækker lille skat.

    SvarSlet