søndag den 15. august 2010

Udsalg.

Jeg siger ikke nej til et godt tilbud. Derfor var jeg lige et smut i Ho. Jeg tror ikke Jane har holdt meget ferie, man kunne næsten ikke komme rundt i butikken for garn. Desværre lå kameraet som sædvanlig derhjemme, jeg skal til at huske at have det med. Jeg købte en lykkepose med 10 nøgler strømpegarn. Og 4 nøgler Mandarin Petit, i en farve som udgår. Som vi blev eninge om i butikken, vi skal jo have isoleret til vinter, hvorfor ikke gøre det med garn. Gad vide om der ydes nogen form for tilskud, til den slags projekter? Inden længe skal jeg atter mødes med andre strikkeglade kvinder. Er der nogen som vil med?

Dagens høst.

God søndag.

5 kommentarer:

 1. Jeg sendte jo en mail til HO-strik ang. den lille spencer med hulmønster på bærestykket, og hun mente, at det nok var fra en Sandnes-bog, men jeg har ikke kunnet finde opskriften. Du ved vel ikke, hvilken bog, den er i? For så vil jeg bestille den fluks.

  SvarSlet
 2. Tillykke med dåben, Flot dåbeskjole !

  SvarSlet
 3. Eva. Jeg har sendt dig en mail.
  Helle. Tak. Kjolen er syet af Marias konfirmationskjole.

  SvarSlet
 4. Jeg har også lige gjort en god handel hos Ho strik. Det er desværre for langt væk, ellers ville jeg gerne hygge sammen med jer,

  SvarSlet
 5. Dejligt med strømpegarn på lager. Det er et dejligt afslappende arbejde at strikke strømper/sokker. :))

  SvarSlet