mandag den 6. september 2010

Bryllup.

Vi havde en fantastisk dag i lørdags. Sol fra en skyfri himmel fra vi stod op. Et smukt brudepar, og en masse glade gæster, god mad og musik, hvad mere kan man ønske. De unge syntes dog dagen gik for hurtigt, de kunne næsten ikke nå at "fordøje" det hele. Ulla glemte brudebuketten i bilen, det opdagede de først da de sad oppe i koret. Frederik var ved at hyle præsten helt ud af den, han kravlede over knæfaldet, og stillede sig ved siden af hende og stirrede sine forældre lige op i ansigtet, så han er i hvertfald første vidne.. Da de kom ud af kirken blev brudebuketten hurtigt hentet. Frederik vidste ikke, at det var ris, der blev kastet med, så han snuppede lige en håndfuld grus. Resten af dagen gik lige efter planen. I går var der så oprydning, der var ris overalt i huset, så de fik grundig støvsuget...Glæde kan hurtig vendes til bekymring. Fik besked i går, om at en af vore venner ligger i Odense med en hjerneblødning, det ser desværre meget alvorligt ud.............God dag derude.

7 kommentarer:

 1. Først et stort tillykke med brudeparret dejligt at I fik en rigtig god dag, lidt "kiks" skal der til et godt bryllup, det hører sig til :-)

  Men hvor trist med den sørgelige besked igår, som du skriver kan glæden hurtig vende, vi må håbe på bedring.

  SvarSlet
 2. Hjertelig tillykke til brudeparret og til i andre. Sådan en dag er skøn uanset, at ikke alt går efter planen :-)

  Og verdenen kan hurtigt vælte,så er det godt at have venner til at støtte.

  SvarSlet
 3. Desværre var hun sovet ind før jeg havde udgivet indlægget.

  SvarSlet
 4. Det ser ud som en ualmindeligt dejlig dag. Smukt brudepar.Tillykke med dem.

  Hvor trist med jeres ven. Sorrig og glæde.

  SvarSlet
 5. Dejligt at bryllupsdagen gik som planlagt - det er godt at have at tænke tilbage på. Trist når livet slutter før tid - vi skal til begravelse torsdag hos en ven der kun blev 57.... kh Søs

  SvarSlet
 6. Hjertelig tillykke med brudeparret... Dejligt med børn, der bare spontant sætter fut i festlighederne... He he... Og så vil jeg skynde mig at rose din fine kjole og taske; har kigget med, men fik ikke lige lagt en kommentar... Super flot... ;o)

  Det er rigtig trist med jeres veninde... Livets gang er vi heldigvis ikke helt herre over, men hvor kan det nogle gange synes at gå lidt for hurtigt...

  Britta

  SvarSlet
 7. Stort til lykke med det smukke og lykkelige brudepar. Kan læse at I alle havde en rigtig god og uforglemmelig dag. Smuk brudebuket, godt at den blev husket i sidste øjeblik.

  Trist at høre om jeres ven, Mange tanker til de efterladte...

  SvarSlet