søndag den 12. september 2010

Stille weekend, men alligevel travl.

En weekend uden de store planer, alligevel flyver den afsted. I går var vi til en meget smuk bisættelse af en af vore campingvenner. Hun fik en hjerneblødning sidste lørdag og vågnede desværre ikke igen, sov ind mandag eftermiddag, 58 år gammel. Hvis øjnene ikke var fulde af tårer, så blev de det da to unge kvinder sang: "Perhaps love", akkompaneret af klaver. Det var så smukt. Efter kaffe og snitter, gik turen hjem til en hurtig omklædning. I aftes var vi til Speedway grandprix i Vojens. I dag skal jeg bare tusse rundt. Måske jeg skulle smutte til Ho og få sikret mig en billet til strikkehygge d. 9. oktober. Til aften kommer de to ældste, svigerdøtre og børnebørn til gammledags oksesteg, med gulerødder, bønner perleløg m.m. God sødag.

3 kommentarer:

  1. Velbekomme til jer alle, det lyder dejligt. Familien bliver godt forkælet, selvfølgelig skal man det:))

    SvarSlet
  2. Ikke dårlig med menyen gammeldags oksesteg med tilbehør, det er med at forkæle dem når de kommer hjem de børn! Sikke nogen fine trøjer du har strikket til dine dagplejebørn...det har da været noget af et arbejde!

    SvarSlet
  3. Tak for din søde kommentar hos mig, vedr. garnbutik i Ho. Desværre så jeg den først da vi kom hjem. På campingpladsen havde vi ikke internet, det kostede 30,- om dagen. Vi var ude for at se mange ting og meget i badelandet. Det var derfor ikke oplagt at skulle have net. Nu ved jeg det til næste gang.

    SvarSlet