tirsdag den 12. oktober 2010

Tiden flyver afsted.

Tiden flyver afsted. I dag er det to år siden Frederik kom til verden, hvor blev de lige af? I lørdags var jeg jo til Strikkehygge i Ho, vi var denne gang tyve strikkende/snakkende kvinder samlet på Ho kro. Jane havde fået fået en masse færdige modeller hjem, fra Anette Danielsen og Marianne Isager, så der var noget at kigge på. Vi fik kaffe/te og lidt hjemmelavede snack da vi kom, senere en frokostanretning med fem lækre småretter med hjmmebagt brød. Friskbagt kage med smag af marcipan til eftermiddagskaffen. Jeg ville have taget nogle billeder, men butikken er lille, og der var meget trængsel både før og efter strikkehyggen, så det var ikke til at komme til at tage billeder, må se om det kan lykkes en anden dag. jeg har dog en af butikken
udefra. Den ser ikke ud af meget, men hele længen på tværs, hvor kurvene står udenfor, er fyldt med lækkert garn.

Søndag var hele familien samlet til morgenkaffe, for at fejre Frederiks fødselsdag. Han fik så mange gaver at han var helt forvirret. En rigtig hyggelig formiddag.I morges kom en sms fra Anders: Husk forældresamtale i dag kl.18.25. Det var en streg i regningen at jeg skulle til at køre ned på landbrugsskolen i eftemiddag, han havde lige glemt at sige at det var i dag. Heldigvis havde de kun roser, og han klarer sig godt, så det er da positivt. Nu må det blive til lidt strikketøj inden sengetid, Jens er til møde, så jeg har det hele for mig selv. God aften.

3 kommentarer:

 1. Også god aften til dig. Tillykke med dit barnebarn!

  SvarSlet
 2. Der er gang i den rundt omkring,- og også hos dig. Det er nu dejligt at komme til forældresamtale og høre gode ting om sine "små" :)

  God onsdag til dig.

  SvarSlet
 3. Det er skønt, når det er positive ting der bliver fortalt om ens børn til sådanne forældresamtaler. Det lyder som om I havde en hyggelig lørdag med masser af strik i Ho. I næste uge skal vi igen (som du kan læse på min blog)på camping i Hvidbjerg. Vi forventer at tage afsted søndag til fredag. Denne gang skal jeg til Ho, for at se den omtalte butik, det glæder jeg mig til. Jeg checker lige butikken på dit link.

  SvarSlet