tirsdag den 31. januar 2012

Så blev strikkekurven tom.


Bare rolig flere "ufoer" er fundet frem af gemmerne. Lufferne fra Charlottes SIFS skal gøres færdige. En cupcakekjole til Anna er trævlet op og påbegyndt igen. Dette må være det næste som gøres færdigt. Jeg er næsten færdig med de små undertrøjer, jeg mangler lige garn til ca. 20 pinde på den sidste, min strikkeveninde har en rest, så der ikke skal købes endnu et nøgle. Nu mangler de lige isyning af  mærker. Resterne fra undertrøjerne en blevet til små lapper til et nyt tørklæde. En hagesmæk var der også på bunden af kurven. En lille vest i vendestrik er strikket på bestilling.


 Denne lille bog bestilte jeg her  fredag middag. Lørdag lå den i min postkasse. Nu er der ingen undskyldning. Strømpegarn, opskriftsbog og deltagelse i strik 12 par strømper i 2012. Lørdag var strikke dag. Jeg har jo gennem webstrik fundet en veninde. Mændene går begge på jagt, så dem sendet vi ud i naturen, og til gule ærter, alt imens vi strikkede og snakkede herhjemme. Det er jo herligt at vi har fået et nyt vennepar på den konto. Hurra for webstrik. God dag.

6 kommentarer:

 1. Hvor er du flittig med strikkepindene, men det er også rart at fået ufoerne færdige. De er rigtig fine de små undertrøjer/veste.

  Den lille bog om sokkestrikning ser spændende ud, måske skulle jeg købe den. Forøvrigt hvor har du bestilt den henne:O)

  Kh Emmy

  SvarSlet
 2. Hej Emmy. Bogen er købt hos Sommerfuglen. Der er link i indlægget. God dag.

  SvarSlet
 3. Sikke mange fine projekter!

  Og skønt at finde nye venner med fælles interesser.

  SvarSlet
 4. Sikke en kreativitet og aktivitet der er hos dig. Det er fine ting du får lavet. Bogen ser god ud, hvis jeg nogensinde fik taget mig sammen til at strikke sokker, ville jeg købe den.
  Dejligt med nye venner.

  SvarSlet
 5. Det er da helt vildt så flittig du er...det er jo en hel fabrik :-) hav en god dag!

  SvarSlet
 6. Det var godt nok mange projekter du har fået gjort færdige.

  Jeps Hurra for Webstrik det gør godt på mange måder i ens hverdag.

  Kh. Lis

  SvarSlet