tirsdag den 15. maj 2012

Alt vel her.

Jeg er her endnu. Jeg har bare haft lidt travlt. Strikkekurven er fyldt med påbegyndte ting. I morgen eftermiddag starter en dejlig lang weekend, mon ikke der kan blive tid til opdatering og billeder. Er det for meget at bede om lidt sol og sommer? God  Kristi himmelfarts ferie.

6 kommentarer:

 1. Min strikkekurv bugner også, men måske kan man få has på noget af det, i dette gråvejr. Også god Kristi himmelfarts ferie til dig. Hvem ved om det bliver sidste gang, hvis helligdagene bliver afskaffet.

  SvarSlet
 2. Nej Ellen det er ikke for meget at bede om lidt sol og lidt varmere vejr...Det ender med at vi slet ike når at få uldsokerne af i år...Også god kristihimmelfartsferie til dig!

  SvarSlet
 3. God "strikke-ferie". Vi har slukket for varmen for længe siden, og jeg har holdt stand mod at tænde igen. Men der er nu ikke ret varmt...., brrr......

  SvarSlet
 4. Jeg beder også om sol, varme og udeliv hver eneste dag, men kommer det ?

  God strik og blog opdateringsferie til dig

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Jeg kender godt det de rmed at lige pludselig er det længe siden man har blogget, men det er godt at høre at du stadig er der.
  Sol og sommer?????? hvad er det? Jeg tror desværre ikke dit ønske går i opfyldelse i Kristi Himmelfarts ferien, øv kan jeg bare sige. Du må vist skrue lidt ekstra op for radiatoren hvis du skal holde varmen. Rigtig god Kristi Himmelfarts ferie :))

  SvarSlet
 6. Det er da dejligt at du er her endnu ;o) ... og jo det blev jo et herligt kristflydagsferievej ... hvor har det være et vidunderligt vejr i dag ... godt nok står det på arbejde igen i morgen men pinsevejret lover jo godt ....

  SvarSlet