mandag den 30. april 2012

Det ønsker jeg ikke for min værste fjende.

Havde glædet mig til en stille og rolig weekend. Men ak, lørdag morgen vågnede jeg med mavesmerter. De blev kun værre op af dagen klokken elleve kontaktede jeg vagtlægen fik besked om at komme 14.25. Det var lang tid, tog derind i god tid, men kom til at vente til kl. 15. Fik en recept på smertestillende og besked om at henvende mig igen hvis temperaturen steg til 38. Jeg kunne så køre fra Varde til Esbjerg for at hente medicin. Glædede mig til at blive smerterne kvit, men ak. Det hjalp intet. Kl.18 var temperaturen steget til 38 så jeg kontaktede lægevagten igen. Denne gang kunne jeg køre direkte til Esbjerg sygehus. Her fik jeg noget smertestillende som hjalp. Jeg blev scannet,  hvilket viste at jeg har galdesten. De ville beholde mig natten over, fordi nogle tal i blodprøverne var forhøjede, hvilket kunne betyde betændelse i galdeblæren. Medicinen virkede og jeg fik en god nattesøvn. Søndag morgen blev der taget nye blodprøver, tallene var de samme så lægen ville konferere med en anden læge, denne var igang med en operation så det gav tre timers ventetid. Klokken tretten fik jeg besked på at jeg måtte tage hjem. Bliver kaldt ind til undresøgelse om en måned, hvor der så skal tages stilling til om jeg skal opereres. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Jeg havde smidt hækletøjet i tasken, så der blev da hæklet et par hagesmække i ventetiden søndag. Nu er jeg frisk igen. Håber ikke for mine værste fjender at de må få sådanne smerter. God sommerdag.

11 kommentarer:

 1. Kære Ellen
  Det var da også en rigtig dum week-end for dig/jer. Godt at de beholdt dig til observation, og at det så var "galdesten" og ikke noget der skulle opereres akut eller værre.

  God bedring til dig. Og det var da godt du fik lidt nørklerier med, til at fordrive ventetiden i.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. uha! ja, det er slemt. og jeg kan kun anbefale at få dem opereret bort, for de forsvinder altså ikke af sig selv og du kan når som helst risikere at få sådan en smertetur der kan vare en hel dag, ikke godt.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber også de beslutter at operere. Kan se vi mødes i Fredericia til efteråret.

   Slet
 3. Din stakkel. Forhåbentlig får du løst problemet, så du ikke skal døje igen.

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor jeg føler med dig... Har selv været der og fik fjernet min galdeblære indeholdende en mindre grusgrav for 3 år siden; jeg blev et nyt menneske efter at ha' været plaget af anfald gennem længere tid. Men du har ret; man ønsker det ikke for nogen...
  Håber du bli'r indstillet til operation inden alt for længe... ;)

  Go' mandag...
  Britta

  SvarSlet
 5. Lyder også grusomt da

  stakkels dig godt du har det godt igen

  SvarSlet
 6. Åh du godeste hvor jeg føler med dig. Kan næsten mærke det efter din beskrivelse. Har selv lidt af galdesten og fik fjernet galdeblæren i 2008 efter flere år med galdestensanfald. Det er virkelig smertefuldt. Mine børn sagde, at jeg lignede hende der fra exorcisten, når jeg havde et galdestensanfald, der manglede bare hovedet der drejer hele vejen rundt. Jeg håber du har det bedre og så er det altså en god ide, at få din læge til at udskrive noget smertestillende til at have liggende derhjemme, hvis du får et nyt anfald.
  Undgå krydret og fed mad og spis ikke for sent om aftenen. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 7. Pyha det lyder bestemt ikke rart, det er godt du er ved at være frisk igen :))

  SvarSlet
 8. Sikke en grim omgang .. man må håbe du bliver behandlet så det ikke gentager sig .. pøj pøj

  SvarSlet
 9. Det er en grim omgang, jeg fik min fjernet da jeg var 21 - selv om jeg hverken havde vægt eller alder til at få disse anfald. Kan huske at det bedste var når vagtlægen kom og gav engang morfin.. så var der ro indtil næste gang. Så rigtig god bedring

  SvarSlet
 10. Ejjj Ellen sikke en grim omgang. Bare det går dig bedre nu :-)
  mange hilsner herfra med ønsket om god bedring.
  Majbritt

  SvarSlet