onsdag den 11. juli 2012

Ingen strik her.

I dag er det tre uger siden jeg blev opereret. Jeg havde drømt om at jeg den første uge skulle hygge mig og få strikket en masse. Inden jeg skulle arbejde igen. Men sådan kom det ikke til at gå,jeg er stadig sygemeldt. Jeg har strikket ca ti cm. på rundpind til en sommerbluse, det er hvad energien har været til. Det kniber stadig med at sidde ned, det giver smerter i højre side. I aftes var jeg med min far til sommerspil i Varde. Stykket var som altid flot opført, men det var drøjt at sidde i tre timer. I dag har far været og hjælpe med at klippe hæk. Det pyntede, det hele er groet til mens jeg har været syg. I morgen skal jeg endelig til scanning igen, håber de finder ud af hvad det er der bliver ved med at gøre ondt. Fra på fredag er der tre ugers sommerferie. Håber jeg er klar til at nyde den, og at vi må få noget tørvejr, og at der atter kommer gang i strikkepindene. God aften til jer alle, og god ferie til jer der har det.

8 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det træls for dig, at operationen skulle få de følger. Håber, du snart bliver frisk og kan nyde din sommerferie forhåbentlig med solskin og strik.

  SvarSlet
 2. Åh hvor er det træls at du ikke er frist igen. Man må ikke gå direkte fra syg til ferie. Så jeg vil mene at du ikke skal starte din ferie før du er raskmeldt? Men prøv at undersøge det. Det er jo træls at bruge ferie, når man faktisk er syg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Merete. Tak for påmindelsen. Der er styr på det.

   Slet
 3. Håber da at du snart kommer dig, så du kan nyde en ferie - og kan komme på pindende igen.

  SvarSlet
 4. Uha, det lyder ikke godt. Jeg håber der snart er bedring på vej og at du alligevel må få en god sommer.

  SvarSlet
 5. Jeg håber alt bliver godt snart, for det er sørme længe du har gået med smerter.
  Næ jeg mener også du skal være raskmeldt for at kunne gå på ferie, så det må du nok hellere få undersøgt.

  God sommer til dig, med eller uden ferie.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Præcis som Merete skriver, så kan du ikke starte din ferie før du er raskemeldt, det skal du lige være obs på. Nå, men jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med scanningen idag, håber der findes en løsning :))

  SvarSlet
 7. Nej hvor træls for dig at du skal døje sådan ... du skulle jo gerne ha´fået det bedre.
  Rigtig go bedring herfra.

  SvarSlet