fredag den 2. november 2012

Med hjælp fra farmor..

Engang i sommer havde Anna fundet garn og strikkepinde frem.


Nu er trøjen færdig, med hjælp fra farmor. Så er det weekend. Udenfor lyner og tordner det. Dagen i morgen skal tilbringes i selskab med strikkepigerne, tre af mændene skal på jagt. Jeg skal bruge lidt mere af flame´garnet fra lageret. Der skal strikkes barselsgave til en lille dreng. På søndag skal vi i biograf med Frederik og Anna. Vi skal se Bjergkøbing grand prix. Det er spændende hvad de siger til det. Farfar har lovet dem snolder og popcorn. God weekend.4 kommentarer:

 1. Jeg leder altid efter en opskrift på helt enkle trøjer til mine børnebørn. Præcis som den du har lavet. Er det en opskrift - eller strikker du bare?

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften er fra bogen: Sødt & blødt, strik til små prinser og prinsesser af Lene Holme samsøe. Der er opskrifter fra nyfødt til str. 3 år.

   Slet
 2. Det er dejligt med nogle børnebørn, der har lyst til at strikke, men nok lidt tidligt endnu, så er det godt at farmor kan hjælpe.
  Bjerkøbing grandprix husker jeg som en pragtfuld dukkefilm. Mon ikke selv 3D vante børn af 2012 kan se det sjove i den, når Theodor Fælgen slår sig løs i sin "Il tempo gigante". God fornøjelse med det hele.

  SvarSlet
 3. Nøj hvor det godt at farmor har hjulpet lidt. Og dejligt at barnebarnet allerede har valgt at blive strikker, så er arven givet videre, så kommer det svære bare at hold korrekt på pinde og garn. Det er jeg sikker på nok skal lykkes for dig.
  Kh. Lis

  SvarSlet