søndag den 20. januar 2013

Handsker til posten.


Jeppes svigermor fyldte 50 år i mandags. Det eneste hun ønskede sig var to par handsker. Et par uden fingre og at par hvor kun tommel og pegefinger er fri. Hun er post og skal kunne få ved brevene. Nu er de færdige og klar til aflevering.

I kurven ligger tre svøb og venter på yderborten. Den kan jeg heldigvis næsten i søvne, så det kommer bare til at køre derudaf. Vi har passet Frederik og Johanne fra i går til i dag. Det er hyggeligt at have dem på besøg. Jens er et smut på rævejagt. Jeg har rugbrød i ovnen så der er mad til næste uge også. Måske man skulle gå en tur i det fine vejr, selv om det er hundekoldt. Ellers er der jo strikketøjet. God søndag.

7 kommentarer:

 1. Det er heldigt for Jeppes svigermor, at han har sådan en mor der kan efterkomme sådan nogle helt specielle handske ønsker. Sådan nogle kan hun i hvert fald ikke købe nogle steder, så det var en rigtig god gave.
  Svøbene bliver fine, det er utroligt hvad du når.

  SvarSlet
 2. Sikke nogen skønne hansker du har strikket. Dejligt at kunne opfylde et ønske.

  SvarSlet
 3. Skønne hansker du har lavet til posten. Først så jeg kun på billedet og var sikker på det var til en jæger, men en post skal jo ganske rigtigt også kunne få fat.

  God søndag også til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem til jægeren kan købes i forskellige udgaver, men ikke dem til posten :-)

   Slet
 4. Det var da en genial gave :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er handskerne fine; de skal nok gøre lykke i denne kolde tid.
  Hvor er du flittig med svøbene. Jeg synes det ville være uoverskueligt, men for dig er det jo peanuts... ;)

  SvarSlet
 6. Hvor smart med de handsker. Og sikke en flot farve.

  SvarSlet