lørdag den 12. januar 2013

Så kom der gang i 2013.

Efter en dejlig lang juleferie begyndte jeg at arbejde igen i mandags. Ugen har været udfordrende. Startede med nyt barn, med en del sprogbarrierer i forhold til forældre. Men med dansk, engelsk og fingersprog skal det nok komme til at gå. Jens er på messe i Sverige i denne weekend. Så jeg er taget på camping. Vi har ikke været afsted siden vi var nede og stille op i slutningen af oktober. Håber vi for rådet bod på det de sidste weekender inden vi skal pille ned igen. Jeg har været inde i Ribe og ose i formiddags, fik købt lidt nyt tøj. Jeppes svigermor fylder 50 år på mandag. Hun ønsker sig fingervanter. Det var derfor tvingende nødvendig at komme i Ribe broderi og garn. Der er i øjeblikket 20 % på det meste. Nu må svøbene lægges til side en stund. Heldigvis var der strømpepinde i bunden af kurven, så nu må der strikkes handsker til posten. Mit nytårs fortsæt må være at få færdiggjort nogle af de påbegyndte ting der ligger rundt omkring, måske jeg ligefrem skal hive det hele frem og fotodokumentere, for at pirre lidt til den dårlige samvittighed. To ting står højt på ønskelisten for i år. Det første er st komme til Strikkefestival på Fanø. Det andet er Webstrikkefestival på Sjælland. Håber begge dele lykkes. God weekend derude.

7 kommentarer:

 1. Det er også to ønsker der står på min seddel for i år. Jeg har vilde planer om sommerhus ophold, mand der laver mad og veninder der kommer og tager med. Lækkert lækkert, det var så Fanø.
  Hvordan Webstrikkernes kommer til at foregå må vi vente og se.

  God week-end til dig

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hmm når sproget volder vanskeligheder kan det godt være svært, men som du skriver er fingersprog en god ting at tage til hjælp. Vintercamping det har vi aldrig prøvet, men kunne godt tænke mig det. Det må være hyggeligt at være inde i den varme vogn, mens det er rasende koldt udenfor, måske sneer det!!! I må prøve om ikke I kan få brugt vognen her inden den nye sæson går igang.
  Fortsat rigitg god weekend til dig :))

  SvarSlet
 3. 20 % det er gået min næse forbi hihi
  Fanø, der vil jeg også over, det bliver nok bare en endags tur med lidt kik rundt omkring :-)
  Håber i kommer afsted her til slut.
  God weekend.
  majbritt

  SvarSlet
 4. Det med at finde ens ufo´er frem, det kan jeg anbefale. Så skal der nemlig tages stilling til om det skal gøres færdig eller ej.
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er da sikker på de skal strikkes færdig. Det er bare lige hvornår og i hvilken rækkefølge.

   Slet
 5. Jeg håber også at ramme Fanø når der er strikkefestival :o)
  god weekend.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Det er en god ide at fotografere ufoerne, ikke bare for at pirke til den dårlige samvittighed, men også fordi man tit får lyst til dem igen, når man pakker ud og fotograferer.

  Det er noget af en udfordring med det nye barn. Sprogbarrierer kan være udmattende, men det er godt i kan klare jeg med tegn og fagter.

  SvarSlet