mandag den 25. marts 2013

Må jeg presentere......

Lady Marion.

 
Jeg er tilfreds med resultatet. Måske er kvastene ikke så praktiske til børnehavebrug, men så må de jo af igen. Nu skal der strikkes et par par strømper. Så skal der en tunika, lignende den foregående på pindene, til Johanne, af de sidste rester. Frederik har lige spurgt om jeg ikke strikker drengeting. Så det må jeg jo også igang med. Måske noget fra Hønsefødder & Gulerødder. Jeg holder påskeferie. I dag og i morgen er Frederik og Johanne her. Børnehave og dagpleje er lukket. Selvfølgelig er der nødpasning, men det ville betyde at Frederik skulle i en fremmed børnehave, og jeg eller en kollega skulle arbejde for at Johanne kunne blive passet. Jakob er hjemme på ferie, hyggeligt, han har ikke været her siden jul. I eftermiddag skal vi ud og have forteltet på campingvognen. Vi glæder os til at komme afsted igen. Tak for jeres kommentarer om Jens´ uheld. Kindbenet er brækket. De var i tvivl om de skulle operere, men vil dog se det an til efter påske, så skal han  til tjek igen. God eftermiddag.

8 kommentarer:

 1. Hej Ellen.
  Sikken en sød kjole du har stikket. Og så så hurtigt, har det taget meget mere end en uge.
  Jeg er imponeret da jeg selv er ved at strikke en kjole til mig selv, med snoninger og snoningsstykke midtfor, så jeg ved af erfaring at det tager tid.
  God påske.
  Mvh Dorthe

  SvarSlet
 2. En rigtig fin kjole - lidt Pippi-agtig og sej til børnehaven.

  SvarSlet
 3. Sød lille kjole og som Susanne siger lidt Pippi agtig. Den har du fået strikket i en fart.
  Rigtig god bedring med din mand, jeg håber han slipper for operationen.

  SvarSlet
 4. Den er bare skøn. Der er sådan lidt indianer over den - ikke ?

  SvarSlet
 5. Hvor er den sød :-) god måde at få brugt rester på.
  God camping tur og god bedring til manden.
  Majbritt

  SvarSlet
 6. Laekker laekker. Og sikke farver. Meget flot.

  SvarSlet
 7. Hvor er den lille tunika fin, det er nogle skønne farver du har sat sammen. Rigtig god bedring til husbonden. Påskevejret ser lidt lovende ud, mon ikke solen titter frem så der kan blive lunt i forteltet. Rigtig god påske til jer :))

  SvarSlet
 8. Det var dog en utrolig sød model og så kan du ovenikøbet få brugt lidt rester :-) Den kan jeg godt forstå, du er tilfreds med :-)

  SvarSlet