fredag den 1. marts 2013

Fremskridt.

Det går den rigtige vej med oprydningen. Mit garn er kommet i kasser. Der er godt nok mere som jeg regnede med. Men nu er det overskueligt. Billeder senere. Mit stoflager er gennemgået. Meget skal foræres væk, eller smides ud. Jeg får ikke syet ret meget mere. Der skal syes nogle puder til en sofa/seng. Så skal der syes en stak risposer til vores legestue.


Den anden fødselsdagsgave er færdig. Den skal først bruges i  november, men den kan jo gemmes. Der bliver strikket et par strømper af resterne. Jeg vil lige tage en times oprydning/sortering, inden bøfferne skal på panden. Forøvrigt fik vi i tirsdags ny seng, efter nogen venten. Den skulle være kommet fredag. Jeg havde lige skilt den gamle ad og båret den ud, da de ringede at madrasserne ikke var med. Så måtte et par boxmmadrasser slæbes ind, så vi ikke skulle ligge på gulvet. Vi skal lige vænne os til hårdheden, men vi sover bedre nat for nat. Jeg tror vi bliver glade for den. God weekend.

3 kommentarer:

 1. Det er altid dejligt at få ryddet op, og jeg blev også overrasket over mængden af garn da jeg pakkede det i boksene :-) Håber i bliver glade for de nye senge.
  God weekend
  Majbritt

  SvarSlet
 2. Det er rigtig godt at gå lageret igennem en gang imellem og finde ud af hvad man har. Jeg har fået det fulde overblik efter jeg har lagt hele mit lager på Ravelry. Det er rigtig godt.
  Tillykke med den nye seng. Det er vigtigt at sove godt.

  SvarSlet
 3. Dejligt med en ny seng...vi tænker også på at få en ny...men skal lige bestemme os for hvilken en det skal være...
  Godt det går den rigtige vej med oprydningen

  SvarSlet