søndag den 4. august 2013

Slut på ferien.

I morgen begynder hverdagen igen med fem børn. Efter fyraften er det en tur i blodbanken, derefter skal der passes kiosk på Outrup speedway. Ferien har været dejlig. Vi har rigtig slappet af. Den første uge var vi jo i Horsens. Anden uge blev tilbragt hjemme. Jakob var hjemme fra Odense nogle dage. Det var hyggeligt, det er ikke så tit vi ser ham. Lørdag havde vi de tre store børnebørn, de unge holdt/var til fest. I mandags drog vi til Vikær strand camping, syd for Haderslev.


Dejlig plads med udsigt over vandet. Vi kørte små ture, ellers blev der bare slappet af. Fredag morgen kørte vi hjemad. I går blev huset gjort grundig rent.I dag er der plukket solbær og ribs som er transformeret om til solbærmarmelade, ribsgele og ribssaft.


 Jeg har strikket endnu en morfartrøje og hue til Anton, så er der en afløser klar når han vokser ud af den første. I næste uge skal jeg i gang med at sy  lapper sammen til tørklæder, en stor pose ligger og venter. Ferien har givet ny energi, jeg glæder mig til at se børnene igen i morgen. Inden længe skal to sendes i børnehave, det er altid vemodigt, men de er klar til nye udfordringer. Heldigvis er to nye klar til at tage over. Om seks uger har jeg ferie igen. Denne gang uden mand. Turen går til Fanø i sommerhus med strikkeveninder. Spørg lige om jeg glæder mig. Håber at hilse på nogen af jer. Jeg vil fatte strikketøjet og nyde det sidste af ferien.. God aften.

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en skøn ferie, - og god opladning til den kommende arbejdsperiode. Sådan skal det være.

    SvarSlet
  2. Det lyder som om du har haft en rigtig dejlig ferie og er helt klar og godt rustet til hverdagen, der kommer.

    SvarSlet