tirsdag den 10. september 2013

En anden slags tørklæde.

Lapperne har ligget på stuebordet i lang tid nu. Sjalet har været mere spændende. Men da det var færdig, tog jeg mig sammen og fik lapperne syet sammen og fik hæklet "små dimser" til enderne. Tak for jeres søde kommentarer til sjalet.  Og velkommen til et par nye læsere. Tre arbejdsdage mere så er det ferie. Jeg glæder mig. Rundt omkring står kurve og kasser. Der skal pakkes praktiske ting, bøger , garn og strikketøj. der er indkøbt gummistøver, håber ikke at få brug for dem. Lørdag er der gadefest, søndag tager jeg til Fanø i 1½ uge. Håber at møde nogen af jer. God solskinsdag derude.

8 kommentarer:

 1. Den er så sjov, din fine sjal. Jeg har den som bagside på den jeg hækler ( på 2. år) og sad og læste den i søndags da vi var på besøg i Jernalderen.
  Jeg håber også at møde dig på Fanø, jeg er i havnebyen fredag og rundt på hele øen lørdag. Hvis ikke, ønsker jeg dig en super skøn ferie på Strikke øen.

  Kh Lis

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin og farverig :-) jeg kommer et smut en af dagene, så hvis jeg ser dig får du et lille prik på skulderen ;-) ellers rigtig god weekend derovre.

  SvarSlet
 3. Wow for et fedt tørklæde !

  SvarSlet
 4. Cool, det er rigtig lækkert tørklæde.

  SvarSlet
 5. Fedt tørklæde og sjalet fra det sidste indlæg er helt fantastisk.
  Jeg skal desværre ikke med til Fanø, men håber du får en rigtig dejlig tur.

  SvarSlet
 6. Fint tørklæde, det står også på min liste. Vh Lykke

  SvarSlet
 7. Det er et skønt tørklæde, men for pokker da, hvor er dit sjal også blevet fint :-)

  God tur til Fanø - det bliver kun til en endagstur for mit vedkommende i år - jeg er misundelig på din halvanden uge ;-)

  SvarSlet