torsdag den 26. september 2013

Så blev det hverdag igen.

Jeg kom hjem fra Fanø tirsdag. Det var lige på og hårdt. Manden havde fødselsdag, så Bilka blev rundet på vejen hjem og en svinekam blev indkøbt til flæskesteg til tolv personer. Et par liter is kom også med hjem, så blev der bagt chokolade muffins og lavet hindbærpüre til dessert. Onsdag  blev der gjort rent og ordnet vasketøj. Tilbage til Fanø.


Jeg tog derover mandag og havde nogle dage for mig selv inden de andre fire kom torsdag til aften. Dejligt lige at få renset hovedet, der har været en del spekulationer på det sidste. (Måske fortæller jeg om det senere). Vi hyggede os rigtig, tænk bare at stå op, gå i bad og så se hvad dagen bringer. Vi skiftedes til at lave mad, så det krævede heller ikke de store spekulationer. Fredag var vi i Nordby og se udstillingerne og butikkerne der.

 
 I Kunstladen stod denne flotte cykel.

 


Lørdag var vi i Sønder Ho sammen med mange tusinde andre. Jeg så flere kendte ansigter bl.a. Tine, Lene og Gitte som havde en af sine smukke kjoler på. Bodil Munch blev genkendt og jeg fik hilst på bl.a. Anja, Sus, Inge og Anette. Fik en kort snak med Lene Holme Samsøe og sagt hej til Charlotte Kaae. Søndag tog vi atter en rundtur, der var der knap så mange mennesker og det hele var mere overskueligt. Hvilket også resulterede i flere indkøb til os alle. Jeg købte et strikkekit en bog og et par opskrifter. 
 Der var dyb koncentration om strikketøjet.


Jeg fik syet et tørklæde sammen, det skal lige monteres færdig en af dagene.


Der blev strikket forkanter på den lilla trøje, en gammelrosa blev strikket.

 
Og der blev begyndt på endnu et sjal. En rigtig dejlig tur som bestemt tåler en gentagelse. Så måske vi drager afsted til næste år igen. Eneste ulempe er at der er for mange mennesker til de små lokaler. Jeg kunne også rigtig godt tænke mig et større telt ved skolen. "Et blogger træfpunkt" og flere stole og bænke rundt omkring. Man kommer i snak med mange flere mennesker hvis der er bedre mulighed for at sætte sig og strikke. Nu skal der lige arbejdes i dag o i morgen plus fire dage i næste uge. Så starter fredag med tandlægebesøg, så er der afgang mod Maribo til Webstrikkefestival. Nå ja jeg snupper da lige en gang Strikkehygge i Ho på søndag. Nu er det vist ud og nyde solen, her er det dejligste vejr. God dag.

5 kommentarer:

 1. Lyder til at have været en god tul til Fanø. Glæder mig til at gense dig i Mariabo

  SvarSlet
 2. Det bliver et super flot sjal. Vi må have været lige i samme område på Fanø - men der var sørme også mange andre mennesker på øen. Det var en af de gode oplevelser at komme på festival.

  SvarSlet
 3. Dejlig uge du har haft, lige som min.
  God fornøjelse med Ho strik. Jeg var inde og handle hos Jane, og gør det gerne igen. Måske mødes vi en søndag til en af hendes hygge dage på kroen.

  Kh. Lis, som ikke skal med til webstrikker festival.

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor lyder det hyggeligt og sikke nogle dejlige billeder du har taget. Det lyder til at I havde en rigtig god tur som bestemt må gentages til næste år.

  SvarSlet