mandag den 6. januar 2014

Så er 2014 i gang. Friske tulipaner efter julepynten var ryddet væk.

I dag er første arbejdsdag. Det har været en dejlig lang juleferie, med masser af tid til afslapning. Der er gjort status over garnforbruget i 2013. Der er brugt 8242 g. og indkøbt 10670 g. Dette har givet: 2 par handsker. 14 par strømper. 1 halvt kongerige. 3 Royale svøb. 2 babytæpper. 2 babyundertrøjer. 6 trøjer str. 1år. 1 trøje str. 6 år. 3 kjoler str. 2-4 år. 19 hæklede hagesmække. 1 tørklæde. 4 Hjertecardigan str. 2 - 4 år. 2 baby huer. 3 islændere str. 2-3-4 år. 2 sjaler a´la Christel Seyfart. 2 hæklede tørklæder. Det er da lige godt noget når det sådan bliver listet op. Det første par ting som var påbegyndt sidste år er blevet færdige.


Square fra Louise Harden. Købt på Fanø.


Tre hagesmække til gave/salgskassen.

Lige nu strikkes der knæstrømper. Der er vist garn til to par, så kan det da trækkes fra lagerbeholdningen. Som jeg i øvrigt ikke tør tælle på, men min plan er at få den bragt ned. Håber 2014 vil bringe lidt mere energi og glæde som 2013. God dag.

6 kommentarer:

 1. Imponerende optælling, dine pinde må da være rødglødende?!
  Men mit skarpe øje læste jo straks, at garnbeholdningen, trods din flid, er øget igennem det forgangne år. Hvordan det kan gå til, er mig en gåde, for det sker også her i huset. Uforståeligt!

  SvarSlet
 2. En utrolig produktion, du har haft travlt og lavet mange skønne ting, så man skulle tro dit garnlager var opbrugt, men sådan går det sjældent og heller ikke her i huset.

  SvarSlet
 3. Imponerende! Jeg skal heller ikke have gjort mit lager op! Uh ha {;o)

  SvarSlet
 4. Godt med nytårsforsæt, - mon ikke lageret bliver bragt ned med den flid, du har.

  SvarSlet
 5. Hvor er din Square blevet flot.

  Conny.

  SvarSlet
 6. Jeg har planer om at få mere styr på mit lager her i det nye år

  Flotte ting og er jo vild med tulipaner

  SvarSlet