onsdag den 24. september 2014

Hjemme igen.

Så er jeg hjemme igen. Vaskemaskinen arbejder. Jeg har nusset lidt rundt. Er blevet opdateret på blogge m.m. Jeg har fået vasket mit færdigstrik. Lige nu strikker jeg på et sjal som har ligget siden sidste efterår, måske er det nu den skal gøres færdig. Der skal strikkes nogle strømper. Jakob faldt for noget tigerstribet garn da vi var på strøgtur i Odense forrige weekend. Vi har fået tre nye børnebørn, alle drenge. Jesper er vildt misundelig på Jeppes hjemmestrikkede strømper så han har bestilt tre par. Frederik og Johanne vil så også have nogen. Hele banden må have nogen, der skal ikke gøres forskel.



Min Serafia begyndte jeg på da jeg var syg for to år siden. Da jeg så fortsatte opdagede jeg at jeg havde begyndt på en alt for lille størrelse, så op med ribben og forfra. Nu er den endelig færdig.


Maris veninde var vildt misundelig på Annas Samlebånd, så hendes datter måtte da også have en. Den blev strikket på Fanø. Nu skal der strikke lidt inden sengetid. I morgen tidlig stå den på tandlæge klokken otte. God aften.

1 kommentar:

  1. Om jeg fatter, hvor du finder al den strikketid.... Du har vist en meget forkælet familie :)

    SvarSlet