lørdag den 24. oktober 2015

Fredericia tur retur.

I dag har jeg været på messe i Fredericia sammen med min svigerinde og hendes kusine. En hyggelig dag. Men hold op hvor var der mange mennesker, der var stor trængsel. Vi gik hver for sig og mødtes til frokost. En anden svigerinde fra Sjælland var der også, med to veninder. De gjorde os selskab til frokosten. Undervejs blev der kigget, gramset og købt. Der blev hilst på gæster og udstillere bl.a. Julia som var i Byens garngalleriCharlotte Kaae. Karen Klarbæk hæklede flag hos Bettekun. Mine indkøb var ret beskedne. Kun garn til planlagte projekter. Alpaka som skal bruges som følgetråd til Høstjakken. Coast til et vinkelsjal til en veninde, lidt bomuld til karklude til min frisør. Og lige et sæt strømpepinde.


Nu er det snart sengetid. Dejligt med en times ekstra søvn i nat efter dagens mange indtryk og trætte ben. 

4 kommentarer:

 1. Ja, man kan godt blive træt i benene efter sådan en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og der var frygtelig mange mennesker og det var varmt.

   Slet
 2. Det kan være overvældende med så mange indtryk, men også rigtig inspirerende. Og så er det godt at kunne holde sig til planen mht indkøb 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er mange indtryk, men efterhånden ingen nyheder. Alt får vi serveret på nettet næsten inden det kommer frem. Er nød til at begrænse mig, hvis forbruget i år skal være større som indkøb.

   Slet