onsdag den 23. december 2015

Så nåede jeg alligevel i mål.En nissehue nummer sytten blev det også til. Måske jeg skal opbygge et lille lager til næste år. Julegaverne fik jeg købt i weekenden, den sidste blev hentet på posthuset i eftermiddag. Jeg har arbejdet til og med i dag, så endelig er det juleferie. Jeg ser frem til nogle stille dage. Ænderne er taget op, og erstattet af rugbrød, franskbrød og kommenskringler i fryseren. To buketter til kirkegårdene er bundet og skal lægges på i morgen. Efter arbejde gik turen som sædvanlig til Odense og retur, så Jakob med julegaver og vasketøj, kunne komme hjem til jul. Nu arbejder vaskemaskinen på højtryk, så der kan komme bund i det. Jeg vil sætte mig og strikke en pind inden næste maskine er klar. Så er det vist sengetid.


Jeg vil ønske jer som læser med her en rigtig glædelig jul.

4 kommentarer:

 1. Glædelig jul. Nu håber jeg da ikke, at alle 17 modtagere er vokset ud af deres huer til næste år, for så må du vist i gang allerede nu...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde. Jeg tror de kan passe dem igen til næste år, men der var flere som gerne ville have haft.

   Slet
 2. Så fine nisseluer du strikker! At du har strikket 17 stykker er veldig imponerende! Kan tenke meg at det blir godt å gå over til et annet strikketøy nå :) God romjul!

  SvarSlet
 3. Tak Birgitte. Ja godt med noget nyt på pindene. Godt nytår.

  SvarSlet