søndag den 7. februar 2016

En grå og trist søndag.

Ugen har budt på foredrag med Mette Larsen på Varde bibliotek. Hun er godt nok inspirerende at høre på. Hun giver mod på at prøve noget aldeles grænseoverskridende strik, med sjove materialer. Jeg skal helt sikker have fundet noget til en sjov krave.En ny udgave af brudekjolen. Den som blev lavet i Den store strikkedyst, er TV syds ejendom.

Jeg havde sendt bud, med en  veninde, efter garn fra Garnudsalg. inden hun nåede derop, kom der tilbud på et nyt garn, det måtte prøves.


 Jeg har i ugens løb fået overetagen ryddet op. Mit krearum fik også en tur. Bordet var dækket med opskrifter, hevet ud af blade og printet ud  i tidens løb. Nu er de sorteret og sat i mapper. Sjovt nok fandt jeg en opskrift fra Hendes verden 1997 op en trøje. Løbelængde og strikkefasthed passer præcis til det nye garn, så tror da det bliver den som skal blive ud af det. En grå og trist søndag lægger op til afslapning med strikketøj. God søndag.

10 kommentarer:

 1. Dejligt med lidt ny inspiration til at tænke ud af boxen. Også på garnfronten. Jeg føler mig også fristet af at afprøve det nye garn ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det nye garn virker lækkert. Det er endnu ikke kommet på pindene endnu.

   Slet
 2. Lyder herligt med noget utraditionelt.God soendag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette var meget inspirerende. Hun holder foredrag og workshop mange steder rundt om i landet her i foråret.

   Slet
 3. Hei Ellen
  Det er alltid fint å se på hva andre skaper, og bli inspirert av det. Og søndager er jo litt kjedelige, egentlig, så den dagen er det fint å tilbringe sammen med andre.
  Selv har jeg vært på ridestevne, og kjent på duften av hest igjen, og truffet gamle kjente.
  Nå skal jeg få igjen varmen, og nyte kvelden med håndarbeide :)
  God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig inspiration. Vejret var gråt, men blev dog bedre. Er ikke så vild med heste siden jeg som ung blev kastet af. Her skal også strikkes lidt mere. God aften.

   Slet
 4. Jeg er spændt på at høre om det nye garn. Jeg er vild med farverne! Egner det sig mon til strik til de små (måske med en alpaca-følgetråd?)
  Dejligt med foredrag og inspiration.

  SvarSlet
 5. Farverne på garnet er fantastiske. Jeg er i tvivl om det egner sig til babytøj. Jeg har ikke haft det på pindene endnu. Inspiration er dejligt, måske der kan findes anvendelse for noget af det garn som var dødsdømt.

  SvarSlet
 6. DEt er dejligt at komme ud og det ser ud til at have været et hyggeligt foredrag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var meget inspirerende. Det giver mod til at lave noget helt andet som det jeg plejer. God søndag.

   Slet