søndag den 21. februar 2016

Hygge weekend.

Jeg har været så heldig at få et gavekort til en overnatning med morgenmad på Nørre Vosborg herregård. Den er blevet indfriet her i weekenden sammen med et hold venner. Vi mødtes på Cafe Luna i Lemvig lørdag middag. Her fik vi de lækreste stjerneskud. Så kørte vi sydpå igen til herregården. Vi fik os indlogeret, gik en lille tur og var oppe og få en Irich Coffie. Vi spiste en lækker middag til aften. Tilbage på værelserne fik vi et par øl før sengetid. I dag har vi nydt et dejligt morgenbord inden vi vendte næsen hjemad igen.


Lidt karklude er kommet i gavekassen.

Imod mine principper har jeg købt Acrylgarn i Netto. Der er strikket Frozen sweatere i str. 4-5-6 år. I eftermiddag bliver de afleveret til børnebørnene og en veninde til Anna.
Så skal der slås op til et bestillingsarbejde, så den kan komme ud af huset. En kollega kom med garn i sidste uge, hun havde bøvl med en trøje, om jeg ville strikke den, og det vil jeg da. Nu vil jeg aflevere trøjerne og gå igang med bestillingen. God søndag.

8 kommentarer:

 1. Sikke da nogle fine trøjer, der er nok en flok piger, der bliver glade acryl eller ej :)
  Min mand har også et gavekort til overnatning på Nørre Vosborg, som vi har tænkt os at bruge, når der bliver forår - vi har været der til svigerindens fødselsdag til brunch og det var godt nok lækkert mad :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Trøjerne faldt i god jord. Du kan godt glæde dig til at få gavekortet indfriet. Der bliver dejligt deroppe når der kommer blade på træerne igen.

   Slet
 2. Det er nogle dejlige trøjer, og det er altså praktisk at de kan vaskes i maskine og er tørre på 5 minutter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Garnet var også ok at strikke med.

   Slet
 3. Dejlige karklude.
  Og meget fine frostbluser. Jeg er meget imponeret over antallet. 3 stk. Hold da op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Bluserne var hurtige at strikke p. 4½ giver hurtigt et stykke.

   Slet
 4. Om jeg begriber, hvordan du får tid til alt det strik, du producerer. Hvor er det fint!!!!!
  Og karkludene er ekstra lækre med banderole omkring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg udnytter hver ledig stund. På køreturen i weekenden fik jeg næsten strikket en karklud. Jeg har altid håndarbejde liggende inden for rækkevidde. 5 minutter engang imellem giver jo også lidt. Nu er ungerne puttet så er der nok 1½ times ro, det vil jeg udnytte nu :-).

   Slet