onsdag den 22. juni 2016

Pyhhh..............

Så smuttede der lige en måned til. Efter en meget presset arbejds periode er der nu ro og luft. Ikke noget jeg kan komme nærmere ind på. Energien er på vej tilbage, så det er bare skønt. Sommerferien nærmer sig. Jeg har haft travlt på det sidste. Jeg var i Aarhus til Garnstafet. Jeg fik besøgt alle otte butikker. En hyggelig dag, men der var trængsel over alt. Jeg fik hilst på nogle bloggere og
webstrikkere. Der blev købt lidt med hjem, mest bøger, i håb om at få brugt noget af lageret.


Endnu to "Mads Nørgård" trøjer er færdige, en til Anton og en til en fødselsdagsgave.


En lille hjertetrøje til gave er også klar.


Jeg syntes garnet var så billigt at der skulle en lille kjole til.


Da jeg ikke lige vidste hvor meget stof jeg skulle bruge, købte jeg to meter, 80 kroner.
Så der blev også en til Anna,


Og Johanne.


Garnet vi bestilte da vi var i sommerhus, og købte undervejs, er omsat til fjorten par grydelapper. Farven snyder, de er mørkerøde. Måske værtindegaver til jul.

 Jeg er blevet kontaktet af Woolspire og tilbudt en garngave, hvis jeg vil blogge om det. Jeg skal lige have snakket med Maria. Tænker jeg skal strikke noget til det kommende barnebarn.
Jeg har bestilt ferielejlighed på Fanø til strikkefestivalen. Det er endnu ikke helt afklaret hvem jeg skal dele med. Strikkeklubben var sammen i sidste uge, hyggeligt som altid.
I weekenden skal campingvognen hjem efter forsæsonen. Vi har ikke planlagt sommerferien endnu, men ved det bliver i Danmark.
Jeg har et sjal som skal strikkes færdig. De kulørte rester fra tæppet i oldemorfirkanter er suppleret med råhvid, og skal blive til endnu et. Så er der købt ind til to i blå farver. Det vil jeg sætte mig med og nyde middags stundens ro. God dag.

4 kommentarer:

 1. Dejligt med ro på arbejdsfronten.
  Og sikke da en masse du alligevel har haft overskud til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ro hjælper på energien. Roen finder jeg også ved håndarbejde, hvor tankerne er på noget andet.

   Slet
 2. Det var dejligt at møde dig i Århus, om end alt for kort. Det må vi gøre bedre næste gang, der er lejlighed til det.

  Drengetrøjerne er så flotte. Hjertetrøjen strikkede jeg også til min datter da hun var en 4-5 år, i næsten samme farve, og hun fik også kjole til. Jeg bliver helt nostalgisk...... Uha som tiden går stærkt.

  Jeg vil med på grydelappe/karkludsbølgen, ved ikke hvorfor jeg ikke kan tage mig sammen....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi Gitte. På Fanø måske? Tak for roserne. Tænker du får lavet så mange flotte ting så måske det er tiden bliver brugt :-).

   Slet