fredag den 19. august 2016

Så gik der fem år til.

I går var det 30 år siden jeg startede som dagplejer. Det er jo ikke noget man fejrer. Jeg havde dog inviteret mine kollegaer med børn til formiddagskaffe og frokost i tirsdags. Vi havde en hyggelig formiddag med boller og grillede pølser med brød og pastasalat til frokost. I går skulle bare være en helt almindelig dag, men mine dagplejebørn kom med blomster og gave og ikke mindst det sødeste kort. I løbet af dagen kom der et par gæster med blomster. I går eftermiddag kom børn, svigerbørn og børnebørn som bor her i byen. De havde kage og gave med.Fine gaver og blomster.


I aftes var jeg inviteret ud at spise, vi var på Butcher i Esbjerg. Vi fik lækre bøffer.

I sidste weekend passede vi Anna og Anton hele weekenden. Vi hyggede os, søndag var vi en tur i Søndervig og se sandskulpturer. De er godt nok imponerende.

Årets tema er "Afrikas vilde dyr"


I denne weekend skal der ikke ske det helt store. vi har været til rejsegilde hos naboen. Tænker der skal strikkes lidt til det kommende barnebarn. Der er bestilt trøje og et tæppe i lysegrå.
Næste lørdag er det planen at turen går til Todbjerg, håber at hilse på nogen af jer.
God weekend.

12 kommentarer:

 1. 30 år som dagplejer er en fantastisk bedrift og nok værd at fejre. Dejligt, at du har fået opmærksomhed på mange måder i den anledning.

  Med nyt barnebarn i vente løber du aldrig tør for strikkeopgaver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, dejlig med lidt påskønnelse. Nej der er strikkeopgaver nok til den del familien, de er glade for strik. Jeg lader dem altid selv vælge, spå jeg er sikker på at strikke noget som falder i god jord.

   Slet
 2. Tillykke - jeg ser frem til om 10 år at kunne sige tillykke med de 40 år :-)
  Jeg har én gang set sandskulpturerne i Søndervig - det er særdeles imponerende, som de kan forme det sand til rene kunstværker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen. Nu må vi se om jeg holder ti år til, men ifølge regeringen når jeg måske de 50 år ;-). Sandskulpturerne er fantastiske.

   Slet
 3. Tillykke med de 30 år - der må være sket en del forandringer i den periode, jeg har været dagplejer i 18 år, det er et skøn job vi har, tænk at få lov at passe børn i de vigtigste år af deres liv, stort ansvar og stort privilegie. Godt gået :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge. Ja der er sket en del, både godt og skidt.

   Slet
 4. Tillykke med det flotte jubilæum :-) Helt fantastiske sandfigurer. Jeg vidste ikke, at der blev lavet sådan nogle i Danmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susan. Jo det er der, endda vist flere steder. Der har været i Søndervig en del år. Jeg har på for år tilbage set det i roskilde.

   Slet
 5. Tillykke med 30 år som dagplejer

  SvarSlet
 6. Tillykke med jubilæet . Jo, den slags skal da fejres :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja når kommunen ikke vil, gør jeg det da bare selv ;-).

   Slet