søndag den 13. november 2016

Jeg trænger da vist til at få bloggen opdateret.

Ved ikke lige hvad der går galt, men jeg er da totalt bagud med bloggeriet. Pinde og hæklenål er i hvert fald blevet rørt. 17 hagesmække blev det til i denne omgang. Så er der lidt i skuffen at bruge af igen. En bekendt havde set min Hjertetunika på Face book og spurgte om jeg ville strikke en til hendes kommende barnebarn, den kom på pindene og af igen, flueben der.


En bekendt som jeg før har strikket for, mødtes jeg med på Fanø, hun var sammen med sin søster. De havde hver købt et kit til Top 6 fra Nordiske masker, om jeg ville strikke dem? Så pyt da, de blev også meget søde.


Jeg var også en tur på Keative dage i Fredericia. Et enkelt beskedent indkøb blev det til. Supersoft til Geilsk_mystery_kal_resume
Er klar til clue nummer 3 i morgen.


Der er strikket to par strømper til Jakob. Der er altid afsætning på hjemmestrikkede strømper. Resterne hækles til lapper som skal blive til et tørklæde på et tidspunkt, når der er en 80 - 100 stykker.


Jeg var i Stof og stil efter tråd og elastik. Jeg faldt over en rest med uglemønster, tænkte det ville være fint til en kjole til Anna. Der blev så købt lidt til et par bluser til Anton. Det faldt i god jord.


På Face book så jeg et billede af en lille bluse fra Perlestik. Tænkte den ville være fin til Agnes, så på pindene med den.


I går var vi til fødselsdagsfest hos Kristians svigermor. En dejlig dag på Ho kro med brunch, kaffe og aspargessuppe. Maria nævnte at Agnes jo ikke havde nogen nissehue. Den kom på pindene i dag, en hurtig lille opgave.


Lige nu strikkes der strømper til mig selv. Ellers skal jeg stadig se at få nogle af mine Ufoer gjort færdige. Om lidt starter juleforberedelserne, har som altid en plan om at være i god tid, måske det lykkes. Jeg vil strikke lidt på mine strømper, vejret kalder jo på varme sokker. God aften derude.

2 kommentarer:

  1. Sikke mange fine og lækre ting du har fået lavet

    SvarSlet
  2. Du har fået lavet rigtig mange dejlige ting i 2016. Kan du anbefale en god strikke opskrift på et baby tæppe

    SvarSlet