tirsdag den 27. september 2011

Herlige dage på Fanø.

Min base.
Torsdag drog jeg til Fanø. Egentlig skulle jeg bo alene, men onsdag skrev Julia på Face book om der var nogen som havde en ledig seng. Det havde jeg jo, torsdag ringede hun om det var ok at hun tog en veninde med. Jeg kom toil Fanø ved middgstid, fik mig instaleret i sommerhuset. Derefter kørte jeg en tur rundt på øen for at orintere mig. Fredag ankom de to andre, vi var en tur i Sønderho, der var stuvende fuldt både på skolen og i forsmlingshuset. Overalt var der glade mennesker. Efter lidt hurtigt aftensmad drog vi atter til Sønderho Britta Wilfrets havde i Hendes verden inviteret til Strik in. Det var vældig hyggeligt. Lørdag travede vi atter Sønderho tyndt. Ved forsamlingshuset kunne man sidde med sit strikketøj. Jeg sad og strikkede på en barnetrøje, så siger damen ved siden af, at det er da en opskrift hun har lavet, det var Lene Holme Samsøe.
Model: Lene Holme Samsøe.
På den anden side af bordet sad Charlotte Kaae og strikkede. Lørdag eftermiddag var jeg på wookshop med Dorte Lyager. Lørdag aften var der festmiddag, med lækker mad. Søndag morgen drog de to andre hjem. Jeg mødtes med Susanne  som jeg skulle aflevere en symaskine til. Eftermiddagen blev tilbragt i Sønderho i godt selskab. Jeg mødte flere bloggere og fik hilst på et par stykker. Søndag aften tilbragte jeg sammen med Marianne, Anne, Sylvia og Judith. Det var nogle dejlige piger at være sammen med. Mandag skulle sommerhuset gøres rent, så gik turen hjemad, der var halvanden times ventetid ved færgen. Det var sjovt at se, hos strikkerne var der ingen sure miner, de hev bare pindene frem, mens andre var sure, fordi de ikke kunne nå aftalte møder o.l. Herlige dage med høj solskin og godt humør. Jeg er klar til at tage derover i 2013.
                                                       Lækre gaver fra mine "beboere"
Lidt indkøb blev det til. Et nøgle Kauni og 500g. alpaca. + to lace rundpinde som ikke lige kom med på billedet.


Trøje blev gjort færdig og afleveret som fødselsdgsgave i dag. Det blev den lilla også. De faldt begge i god jord. Tre andre trøjer mangler montering, billeder kommer senere.
God dag til jer alle.

5 kommentarer:

 1. Hej Ellen...dejligt at du ville strikke sammen med os :)
  Resten af din gode æblekage fik ben at gå på dagen derpå :)
  Jeg glæder mig også til 2013 :)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en skøn oplevelse.
  Og sikke da flittig du er med pindene:)

  SvarSlet
 3. Så flittig du er. Dejligt at du havde en god tur.

  SvarSlet
 4. Tak for en hyggelig weekend og husly :-)

  Kh Sidsel

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder :-) det lyder som en skøn weekend. Øv at jeg ikke løb ind i nogen af jer.
  Majbritt

  SvarSlet